Halvat lennot Pariisiin

Pariisin lennot

Halvin aika lentää:
Syys-marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu
Halvimmat lennot:
170 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Charles De Gaullen etäisyys keskustasta:
25km
Charles De Gaullen IATA-tunnus:
CDG
Orlyn etäisyys keskustasta:
14km
IATA-tunnus:
ORY

Ranskan pääkaupunki Pariisi on matkailijoiden kestosuosikki. Näin löydät halvat lennot Suomesta Pariisiin.

Näin löydät halvat lennot Pariisiin

Tahdotko vierailla Ranskan upeassa Pariisissa? Halvimmat lennot löytyvät, jos valitset matkustusajankohdaksi syksyn. Muilta osin hinnat pysyvät samoissa lukemissa ympäri vuoden. Monen muun maan tapaan myös Ranskaan on kallein aika lentää joulupyhinä.

Viikonpäivistä maanantai ja tiistai ovat halvimmat päivät lentää Pariisiin. Lennot kannattaa varata viimeistään kuukautta ennen, jopa kaksikin kuukautta, jos haluat saada halvat lennot.

Lentotarjonta Suomesta

Pariisin Charles De Gaulle on Euroopan toiseksi vilkkain lentokenttä matkustajamäärältään. Lentokenttä toimii Air Francen ja Delta Air Linesin hubina.

Jos välilaskut eivät haittaa, on halvimpia lentoja Helsinki – Pariisi välille yleensä ollut Lufthansalla, Norwegianilla, Air Balticilla ja Air Berlinillä. Norwegian ja Air Berlin käyttävät halpalentoyhtiöiden suosimaa Orlyn lentokenttää Charles De Gaullen sijaan.

Suoria lentoja Pariisiin saa halvimmillaan noin 200 eurolla Finnairilta, jolloin ero ei välttämättä ole suuri muiden yhtiöiden välilaskullisiin lentoihin, jotka maksavat halvimmillaan 170 euroa.

Paras tapa löytää halvimmat lennot Pariisiin on käyttää Rantapallon lentohakua.

Saapuminen Pariisiin

Charles De Gaullen lentoasemalla on ilmainen yhdysjunaliikenne kentän kolmen eri terminaalin välillä. Yhdysjuna kulkee myös terminaali kahdessa sijaitsevalle RER- ja TGV-asemalle. Mikäli joudut vaihtamaan lentoa Pariisissa, varaa reilusti aikaa siirtymiin.

Réseau Express Régional on maan alla ja päällä kulkeva Pariisin lähijunaverkosto, josta on myös yhteys Pariisin metroon. RER käsittää 5 eri linjaa, ja De Gaullen lentokentällä oleva päätepysäkki kuuluu RER:n B-linjaan.

Train á Grande Vitesse eli TGV on suurnopeusjuna joka yhdistää Pariisin muihin Ranskan kaupunkeihin, kuten Marseilleen, Bourdeauxhin, Lyoniin ja Strasbourgiin.

Kuva: Flickr / amadeus fotografi

Päivitetty: 19.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia