Home Away

Oletko kuullut tästä erikoisesta majapaikasta? Ruotsissa voit yöpyä lennonjohtotornissa aivan kiitoradan vieressä

Jos kaipaat vaihtelua perinteisille lentokenttähotelleille, voi Tukholman Arlandan lentoasemalla yöpyä myös lennonjohtotornissa.

Yövy aitiopaikalla kiitoradan vieressä

Tukholman Arlandan lentoasemalla voi majoittua hotellin lisäksi myös hyvin erikoisessa paikassa, sillä lentokentällä on mahdollisuus yöpyä lentokentän alkuperäisessä lennonjohtotornissa. Suomalaismatkailijoille tarjotaan mahdollisuus voittaa yhden yön majoitus asunnoksi kunnostetussa lennonjohtotornissa.

Loma-asuntoja vuokraava Home Away sekä Ruotsin lentoasemien toiminnasta vastaava Swedavia tarjoavat yhdelle suomalaismatkailijalle mahdollisuuden majoittua hyvin erikoisessa majapaikassa keskellä Arlandan lentoasemaa. Majoittuja valitaan kilpailun avulla, ja voittaja pääsee yöpymään Arlandan lentoaseman alkuperäisessä lennonjohtotornissa.

Home Away
Lennonjohtotorniin rakennettu asunto on sisustettu ruotsalaisilla tuotteilla.

Lennonjohtotorniin rakennettu studioasunto sijaitsee aivan kiitoradan vieressä, ja sieltä avautuvat vaikuttavat panoraamanäkymät kiitoradalle. Vierailun aikana pääseekin seuraamaan nousevia ja laskeutuvia lentoja parhaalta mahdolliselta maisemapaikalta.

– Olemme erittäin innoissamme päästessämme tarjoamaan kansainvälisille vieraille mahdollisuuden kokea tämän piilotetun salaisuuden Arlandan lentokentällä. Näemme tämän myös mahdollisuutena esitellä, mitä kaikkea Skandinavian nopeimmin kasvava lentokenttä voi tarjota, sanoo Arlandan lentokentän johtaja Kjell-Åke Westin.

Suomalaiset voivat osallistua kilpailuun 30. heinäkuuta 2017 saakka Home Awayn verkkosivuilla.

Lähde: Home Away
Kuvat: Joakim Johansson / Home Away

Päivitetty: 14.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE