Hyppää sisältöön

Laivalla Helsingistä Hankoon – Eckerö Line tekee reitillä kesäkuussa päiväristeilyjä

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 07.05.2021
Eckerö Linen m/s Finlandia -alus tekee kesäkuussa kolme päiväristeilyä Helsingistä Hankoon.

Lähde risteilylle kesäisiin Suomenlahden maisemiin

Laivayhtiö Eckerö Line järjestää kesäkuussa kolme päiväristeilyä Helsingistä Hankoon. Lähtöpäivät ovat 12., 19. ja 26.6.2021 ja risteilyt tehdään m/s Finlandialla, joka yleensä liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä.

Hangon-risteilyillä Eckerö Line haluaa tuoda lisää vaihtoehtoja risteilymatkustajille, sillä koronapandemian myötä esimerkiksi tutut risteilyt Ruotsiin ja Viroon ovat rajoitettuja tällä hetkellä. Menomatkalla Helsingistä Hankoon m/s Finlandia pysähtyy Tallinnassa, mutta uusia matkustajia ei oteta kyytiin, joten risteily on karanteenivapaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– On ilo toivottaa vapaa-ajan matkustajat tervetulleiksi laivalle ja ensimmäistä kertaa Hankoon. Kun matkustaminen Viroon on karanteenien vuoksi hankalaa, päätimme tuoda aivan uutta tarjontaa koronan rajoittamaan matkailuun ja tarjota ensimmäisenä laivayhtiönä päiväristeilyjä Helsingistä Hankoon. Hanko on aivan uusi kohde – tämän kokoluokan alukset eivät ole tehneet sinne vastaavia risteilyjä aiemmin. M/s Finlandian laadukas ruoka, viihdetarjonta ja mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia luovat puitteet ihanalle kesäiselle lauantaipäivälle, kertoo Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen.

Risteilyt lähtevät Helsingistä klo 9 ja saapuvat Hankoon klo 15.30. Risteilymatkustajilla on noin kolme tuntia aikaa viettää Hangossa ennen kuin laiva lähtee paluumatkalle kohti Helsinkiä. Hangon satamasta on ilmainen bussikuljetus keskustaan, ja halutessaan risteilyn lisäksi voi varata myös opastetun, maksullisen kierroksen Hangossa.

Risteilymatkan aikana laivan ravintolat ja kaupat ovat auki normaalisti ja matkustajat pääsevät nauttimaan myös viihdetarjonnasta, joka vaihtuu jokaisella risteilyllä.

Lue myös: Silja Serenade risteilee kesällä Tallinnaan ja Ahvenanmaalle – katso tästä Tallink Siljan kesäristeilyt

Lähde: Eckerö Line
Kuva: Shutterstock

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hangon vesitorni

Älä jätä väliin tätä kohdetta Hangossa! Kaupungin upeimmat maisemat pääsee kokemaan viidellä eurolla

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

Huvila Hangossa mäntyjen alla

Suositut kotimaan risteilyt saavat jatkoa: Eckerö Line jatkaa Hangon risteilyjä kesällä

Hanko

Onko tässä kotimaan paras rantakohde? Tältä näyttää Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja