hero taustakuva

Onko tässä kotimaan paras rantakohde? Tältä näyttää Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa

Visit Finland / Jussi Hellsten artikkelin kuva
Suomen matkailu
Suomen eteläisin kaupunki Hanko herää eloon kesällä, jolloin kaupungin lukuisat hiekkarannat täyttyvät matkailijoista ja rento tunnelma valtaa koko Hangon. Katso ihanat kesäkuvat Hangosta!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.08.2018
facebook   whatsapp

Kesä on paras aika matkustaa Hankoon

Suomen parasta rantatunnelmaa ja idyllisintä kesäkaupunkia ei tarvitse etsiä pitkään, sillä Suomen eteläisin kaupunki Hanko täyttää matkailijoiden vaatimukset kotimaan erinomaisesta rantalomakohteesta.

Noin 130 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva Suomen eteläisin kaupunki tarjoaa noin 30 kilometrin edestä hiekkarantaa, ja rantojen lisäksi myös rento kesätunnelma ovatkin Hangon matkailuvaltteja.

Hanko herää eloon toukokuussa kesäkauden alkaessa, sillä kaupungin palvelutarjonta on nimenomaan kesäpainotteista. Kesäkuukausina järjestetään myös runsaasti tapahtumia, kuten vaikkapa heinäkuussa järjestettävä Hangon Regatta ja Hangon musiikkijuhlat sekä elokuun Hanko Soul Jazz Weekend.

Vesi on hyvin vallitseva elementti Hangossa, sillä meri on läsnä lähes kaikkialla: sataman ravintolat ja kesäpuodit sekä kaupungin kahdeksan uimarantaa tulevat matkailijoille tutuiksi. Meri ympäröikin kaupunkia niin etelästä, lännestä kuin pohjoisestakin.

Katso kesäiset kuvat Hangosta ja lähde vierailulle!

>> Lue lisää vinkkejä Hankoon Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Visit Finland / Jussi Hellsten ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.