Hyppää sisältöön

Eckerö Line

Mia Pennanen Päivitetty: 25.08.2023
Ahvenanmaalainen Eckerö Line liikennöi kahdella aluksella Helsingin ja Tallinnan väliä. Yhtiö tarjoaa laivamatkojen ohella myös turistipalveluita Virossa.

Helsingistä Tallinnaan useita kertoja päivässä

Eckerö Line on osa Eckerö-konsernia, jonka emoyhtiö on Rederiaktiebolaget Eckerö. Rederiaktiebolaget Eckerö perustettiin harjoittamaan Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä vuonna 1961.

Nykyisin konserniin kuuluu neljä yhtiötä, jotka ovat Eckerö Line, Eckerö Shipping, Eckerö Linjen sekä Williams Buss. Konsernin pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomen lipun alla liikennöivä Eckerö Line on suuntautunut toiminnassaan matkustaja- ja rahtiliikenteeseen Helsingin ja Tallinnan välillä. Yhtiö tarjoaa lisäksi matkustajille kattavia turistipalveluita Virossa.

Eckerö Linellä on kaksi alusta, Länsiterminaalista liikennöivä matkustaja-autolautta M/S Finlandia sekä Vuosaaresta liikennöivä rahtialus Finbo Cargo, joka kuljettaa myös automatkailijoita.

Laivayhtiön kyydissä matka Tallinnaan taittuu vain muutamassa tunnissa, mutta silti M/S Finlandialla on laajasti palveluita matkustajille: alukselta löytyy esimerkiksi ravintoloita, myymälöitä sekä kesäisin 400-paikkainen aurinkoterassi. Aluksella pääsee nauttimaan myös livemusiikista päivittäin.

Yhteystiedot

Laivayhtiön internetsivut löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi.

Sivuilta voit varata esimerkiksi laivamatkat ja hotellipaketit Viroon sekä tehdä ennakkotilauksen laivan myymälään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eckerön Linen asiakaspalvelu palvelee numerossa 06000 4300. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-19.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-15.30.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

Huvila Hangossa mäntyjen alla

Suositut kotimaan risteilyt saavat jatkoa: Eckerö Line jatkaa Hangon risteilyjä kesällä

Eckerö Linen risteily Hankoon

Laivalla Helsingistä Hankoon – Eckerö Line tekee reitillä kesäkuussa päiväristeilyjä

Näihin kysymyksiin risteilymatkustajat haluavat vastauksen – hauskimmat tiedustelevat, voiko Itämeressä nähdä delfiinejä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja