Hyppää sisältöön

Lähde romanttiselle risteilylle – nämä laivat sopivat parhaiten pariskunnille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 01.06.2017
Jos kaipaat rakkaasi kanssa kahdenkeskistä aikaa ja haluatte nauttia lämmöstä, kauniista maisemista sekä hyvästä palvelusta, lähtekää risteilylle. Katso, millä laivoilla romanttiset puitteet ovat parhaimmillaan!

Sopiva laiva edistää romanttista tunnelmaa

Romanttinen risteily on loistava mahdollisuus saada kahdenkeskistä laatuaikaa, jolloin puolison voi huomioida lukemattomilla tavoilla. Kahdenkeskiselle romanttiselle lomalle ei kuitenkaan kannata lähteä minne tahansa, ja laivan valintaan kannattaa käyttää aikaa, sillä jotkut alukset sopivat romantiikkaan paremmin kuin toiset. Rakkauslomaa varten ei kannata erehtyä esimerkiksi lapsiperheille suunnatulle laivalle.

Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija Petri Sirénin mukaan parhaat varustamot romanttiselle risteilylle ovat Celebrity Cruises ja Princess Cruises.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Molemmat ovat premium-varustamoita. Celebrity on näistä hieman modernimpi ja Princess puolestaan perinteisempi, mutta palvelun laatu on kuitenkin molemmissa erinomainen, sanoo Sirén ja lisää kummankin varustamon sopivan mainiosti myös häämatkalaisille.

Princess Cruises saa myös Loistoristeilyjen Raimo Kukkosen suositukset juuri pariskunnille.

– Princessillä on tänä päivänä enemmän risteilykohteita kuin millään muulla varustamolla, sillä valikoimassa on lähes sata risteilyä ja 280 satamaa. Varustamo tuli suomalaisillekin tutuksi 1970-luvulla, kun Pacific Princess valittiin Lemmenlaiva-televisiosarjan alukseksi, kertoo Kukkonen.

Sirén suosittelee valitsemaan paitsi sopivan varustamon myös laivan.

– Uusimmat ja monipuolisimmat laivat ovat muun muassa Royal Princess, Regal Princess, Majestic Princess, Celebrity Solstice, Celebrity Equinox, Celebrity Eclipse, Celebrity Silhouette ja Celebrity Reflection, sanoo Sirén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Löydä edullinen romanttinen risteily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jättimäinen risteilyalus kapealla lahdella, jossa toisella puolella kohoaa vuoristo ja toisella puolella punatiilikattoisten talojen täyttämä pikkukaupunki.

Risteilylle Karibialle vai Välimerelle? Näin valitset sopivan ajankohdan risteilylomalle

Auringonlasku Santorinilla

Oletko jo nähnyt tämän klassikkomaiseman Kreikassa? Auringonlasku Santorinilla on unohtumaton elämys

Voiko risteilyllä juoda hanavettä?

Voiko laivalla juoda hanavettä? Muista nämä ohjeet risteilyllä

Näin pääset Tallinnaan - kaikki risteilytyypit

Näin pääset Tallinnaan – millainen risteily sopii sinulle parhaiten?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja