hero taustakuva

Lähde romanttiselle risteilylle – nämä laivat sopivat parhaiten pariskunnille

Istockphoto artikkelin kuva
Risteilymatkat
Jos kaipaat rakkaasi kanssa kahdenkeskistä aikaa ja haluatte nauttia lämmöstä, kauniista maisemista sekä hyvästä palvelusta, lähtekää risteilylle. Katso, millä laivoilla romanttiset puitteet ovat parhaimmillaan!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 01.06.2017
facebook   whatsapp

Sopiva laiva edistää romanttista tunnelmaa

Romanttinen risteily on loistava mahdollisuus saada kahdenkeskistä laatuaikaa, jolloin puolison voi huomioida lukemattomilla tavoilla. Kahdenkeskiselle romanttiselle lomalle ei kuitenkaan kannata lähteä minne tahansa, ja laivan valintaan kannattaa käyttää aikaa, sillä jotkut alukset sopivat romantiikkaan paremmin kuin toiset. Rakkauslomaa varten ei kannata erehtyä esimerkiksi lapsiperheille suunnatulle laivalle.

Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija Petri Sirénin mukaan parhaat varustamot romanttiselle risteilylle ovat Celebrity Cruises ja Princess Cruises.

– Molemmat ovat premium-varustamoita. Celebrity on näistä hieman modernimpi ja Princess puolestaan perinteisempi, mutta palvelun laatu on kuitenkin molemmissa erinomainen, sanoo Sirén ja lisää kummankin varustamon sopivan mainiosti myös häämatkalaisille.

Princess Cruises saa myös Loistoristeilyjen Raimo Kukkosen suositukset juuri pariskunnille.

– Princessillä on tänä päivänä enemmän risteilykohteita kuin millään muulla varustamolla, sillä valikoimassa on lähes sata risteilyä ja 280 satamaa. Varustamo tuli suomalaisillekin tutuksi 1970-luvulla, kun Pacific Princess valittiin Lemmenlaiva-televisiosarjan alukseksi, kertoo Kukkonen.

Sirén suosittelee valitsemaan paitsi sopivan varustamon myös laivan.

– Uusimmat ja monipuolisimmat laivat ovat muun muassa Royal Princess, Regal Princess, Majestic Princess, Celebrity Solstice, Celebrity Equinox, Celebrity Eclipse, Celebrity Silhouette ja Celebrity Reflection, sanoo Sirén.

>> Löydä edullinen romanttinen risteily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.