Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tässä hetki todellisuuspakoa: katso kuvat paratiiseista, joihin et ehkä koskaan pääse

Flickr / Mac Qin artikkelin kuva
Rantalomat
Matka maailman kauneimmille paratiisirannoille on useimmille matkailijoille vain pelkkä unelma, sillä tavallisella tallaajalla ei ole aina varaa tai aikaa matkustaa kalliisiin ja kaukaisiin kohteisiin. Mutta mikään ei estä haaveilemasta - katso nämä kuvat unelmarannoista ja nauti hetki todellisuuspakoa!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 02.02.2016
facebook   whatsapp

Anna itsellesi hetki aikaa haaveilla

Oletko aina haaveillut Bora Boran unelmasaarista? Jo pelkät lennot maksavat kuitenkin vähintään parituhatta euroa ja tuhansien kilometrien matkustaminen maapallon toiselle puolelle haukkaa pitkän pätkän kallisarvoisesta loma-ajasta. Mahdotonta tämä ei toki ole, mutta käytännön syistä monilla meistä ei ole koskaan mahdollisuutta matkustaa tähän kaukaiseen paratiisiin.

Samaan sarjaan kuuluvat esimerkiksi Tahiti, Fidži ja Seychellit – ihania palmurantoja ja turkooseja vesiä, jotka kuitenkin jäävät arjen keskellä kauas ulottumattomiin. Haaveilua ei kannata kuitenkaan koskaan lopettaa ja matkakassaakin voi kärsivällisyydellä kartuttaa vähän kerrassaan.

Hyppää hetkeksi unelmarannalle näiden kuvien avulla!

1. Päiväunien Bora Bora

Vitivalkoinen autio ranta, mukavasti kenollaan oleva palmu ja veden yläpuolelle rakennetut pienet bungalow-mökit tekevät Bora Boran paratiisilaguunista monien mielestä maailman kauneimman saaren ja täydellisen lomapaikan. Harmi vain, että matkustaminen Tyynellämerellä sijaitsevalle saarelle on erittäin kallista.

2. Ikioma paratiisisaari Seychelleillä

Afrikan edustalla sijaitseva Seychellien saariryhmä koostuu 115 saaresta, joten rauhallisen rannan löytäminen ei taatusti tuota ongelmia. Turkoosia vettä ja vihreitä palmuja riittää silmänkantamattomiin, ja Seychelleillä voikin parhaimmillaan kuvitella asuvansa autiolla paratiisisaarella.

3. Fidži täyttää kaikki unelmat

Kaipasitpa sitten autiota paratiisirantaa, sumun peittämää vuorimaisemaa tai mieleenpainuvia merimaisemia, Fidži on varmasti sopiva paratiisikohde – paitsi hinnan puolesta.

4. Unelmien Malediivit

1 190 saaresta ja atollista koostuvaan Malediivien saariryhmään on helppo kadota, sillä vain 202 saarella on asukkaita. Turkoosia vettä riittää silmänkantamattomiin, ja maisemia katsellessa ajantaju katoaa hetkessä.

5. Koskematonta luontoa Neitsytsaarilla

Karibianmerellä sijaitsevat Neitsytsaaret hemmottelevat matkailijaa autioilla rannoilla ja värikkäällä vedenalaisella maailmalla. Paratiisiksi paikkaa voi kutsua postikorttimaisemien lisäksi lämmön vuoksi, sillä saarilla ei lämpötila juuri laske 20 asteen alapuolelle.

>> Kaipaatko paluuta todellisuudeen? Katso Rantapallon lentohaun avulla, paljonko lennot paratiisisaarille maksavat!

Kuvat: Flickr / Mac Qin, Getty Images

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Ole itse käynyt kaikissa yllä mainituissa kohteissa Bora Bora oli bungalowejen peittämä koralli paratiisi, ja siksi varmaankin omasta mielestäni hienoin paikka 8000 asukkaan saarella saa tosiaan olla rauhassa.:)


  2. Malediivit tai Seychellit eivät ole mahdoton kohde. Euroopasta on hyvin lentoyhteyksiä molempiin kohteisiin. Molempiin kohteisiin pääsee kohtuullisella hinnalla, jos Malediiveillä kelpaa majoitukseksi perusbungalow tai Seychelleillä self catering. Meno-paluulennot on alle tonnin molempiin.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.