Hyppää sisältöön

Tässä hetki todellisuuspakoa: katso kuvat paratiiseista, joihin et ehkä koskaan pääse

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 02.02.2016
Matka maailman kauneimmille paratiisirannoille on useimmille matkailijoille vain pelkkä unelma, sillä tavallisella tallaajalla ei ole aina varaa tai aikaa matkustaa kalliisiin ja kaukaisiin kohteisiin. Mutta mikään ei estä haaveilemasta - katso nämä kuvat unelmarannoista ja nauti hetki todellisuuspakoa!

Anna itsellesi hetki aikaa haaveilla

Oletko aina haaveillut Bora Boran unelmasaarista? Jo pelkät lennot maksavat kuitenkin vähintään parituhatta euroa ja tuhansien kilometrien matkustaminen maapallon toiselle puolelle haukkaa pitkän pätkän kallisarvoisesta loma-ajasta. Mahdotonta tämä ei toki ole, mutta käytännön syistä monilla meistä ei ole koskaan mahdollisuutta matkustaa tähän kaukaiseen paratiisiin.

Samaan sarjaan kuuluvat esimerkiksi Tahiti, Fidži ja Seychellit – ihania palmurantoja ja turkooseja vesiä, jotka kuitenkin jäävät arjen keskellä kauas ulottumattomiin. Haaveilua ei kannata kuitenkaan koskaan lopettaa ja matkakassaakin voi kärsivällisyydellä kartuttaa vähän kerrassaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hyppää hetkeksi unelmarannalle näiden kuvien avulla!

1. Päiväunien Bora Bora

Vitivalkoinen autio ranta, mukavasti kenollaan oleva palmu ja veden yläpuolelle rakennetut pienet bungalow-mökit tekevät Bora Boran paratiisilaguunista monien mielestä maailman kauneimman saaren ja täydellisen lomapaikan. Harmi vain, että matkustaminen Tyynellämerellä sijaitsevalle saarelle on erittäin kallista.

2. Ikioma paratiisisaari Seychelleillä

Afrikan edustalla sijaitseva Seychellien saariryhmä koostuu 115 saaresta, joten rauhallisen rannan löytäminen ei taatusti tuota ongelmia. Turkoosia vettä ja vihreitä palmuja riittää silmänkantamattomiin, ja Seychelleillä voikin parhaimmillaan kuvitella asuvansa autiolla paratiisisaarella.

3. Fidži täyttää kaikki unelmat

Kaipasitpa sitten autiota paratiisirantaa, sumun peittämää vuorimaisemaa tai mieleenpainuvia merimaisemia, Fidži on varmasti sopiva paratiisikohde – paitsi hinnan puolesta.

4. Unelmien Malediivit

1 190 saaresta ja atollista koostuvaan Malediivien saariryhmään on helppo kadota, sillä vain 202 saarella on asukkaita. Turkoosia vettä riittää silmänkantamattomiin, ja maisemia katsellessa ajantaju katoaa hetkessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5. Koskematonta luontoa Neitsytsaarilla

Karibianmerellä sijaitsevat Neitsytsaaret hemmottelevat matkailijaa autioilla rannoilla ja värikkäällä vedenalaisella maailmalla. Paratiisiksi paikkaa voi kutsua postikorttimaisemien lisäksi lämmön vuoksi, sillä saarilla ei lämpötila juuri laske 20 asteen alapuolelle.

>> Kaipaatko paluuta todellisuudeen? Katso Rantapallon lentohaun avulla, paljonko lennot paratiisisaarille maksavat!

Kuvat: Flickr / Mac Qin, Getty Images

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Sukellus Seychelleillä

Seychellien parhaat aktiviteetit – lomaparatiisi on muutakin kuin rantoja

Malediivit

Seitsemän maailmanluokan rantakohdetta talvilomallesi – joko tunnet nämä kaikki?

Bora Bora, Ranskan Polynesia

Luksuslomailua Bora Boralla – tällainen matkakohde on maailman kauneimmaksi saareksi kutsuttu palmuparatiisi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja