Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Äkkilähdöt mobiilissa – ilmainen sovellus kertoo halvimmat matkat

artikkelin kuva
Matkavinkit
Lataa puhelimeesi ilmainen uutuussovellus ja pysyt kärryillä parhaista äkkiähdöistä missä ikinä liikutkin!
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 16.07.2014
facebook   whatsapp

Kaikki äkkilähdöt yhdessä sovelluksessa

Rantapallon uusi mobiilisovellus kerää ensimmäisenä Suomessa kaikkien suurten matkanjärjestäjien äkkilähtötarjonnan yhteen.

Ilmainen sovellus on ladattavissa iPhone- ja iPad-versiona Applen AppStoressa sekä Android-laitteille Android Marketissa. Sovellus saapuu lähiaikoina myös Windows-laitteille.

Mobiiliapplikaatio kertoo äkkilähdönmetsästäjälle kaikki samat tiedot kuin Rantapallon verkkosivujen äkkilähtöhaku. Matkoja voi vertailla lähtöpäivän, hinnan, kohteen tai lähtöpaikkakunnan mukaan. Omien hakujen tallennustoiminto helpottaa suosikkikohteiden päivittäistä seuraamista.

Mobiilivaraus voi säästää satoja euroja

Tiedot päivittyvät järjestelmään kymmenen minuutin välein. Äkkilähdöt ovat aina viimeisiä paikkoja ja halpaa matkaa etsiessä nopeus on valttia. Jokainen äkkilähdön joskus varannut tietää, että parhaat paikat menevät hetkessä ja tarjouksiin on reagoitava nopeasti, muuten tarjolla on vain tyhjää ja on jäätävä taas odottamaan uusien lähtöjen listausta.

Mobiilisovellus mahdollista salamannopean reagoinnin parhaisiin tarjouksiin – toimimalla nopeasti voit säästää jopa satoja euroja matkan hinnassa.

Löydät Rantapallon äkkilähdöt -sovelluksen AppStoresta tai Android Marketista. Lataa ilmainen sovellus puhelimeesi tai tablettiisi heti ja pysyt kärryillä parhaista tarjouksista milloin vain ja missä vain!

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.