Hyppää sisältöön

Linnanmäen kausi on alkanut – tällainen on tulevan kesän ohjelma

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 25.04.2015
Linnanmäen portit ovat jälleen avautuneet yleisölle - lasten ja lastenmielisten kesäkausi voi alkaa. Tältä näyttää kesän 2015 ohjelma!

Kausi käynnistyy asiakkaiden toiveet huomioiden

Helsingissä sijaitseva Linnanmäki lupaa tulevan kesäkauden olevan asiakkaille iloisempi, maukkaampi ja hurmaavampi elämys kuin aikaisemmat kesät. Viime vuonna tehdyn asiakastutkimuksen tuloksena laajimpia uudistuksia ovat huvipuiston ruokapalveluiden kehittäminen sekä ohjelmatarjontaan panostaminen. Linnanmäki kertoo haluavansa olla paikka, jonne voi iltaisinkin tulla nauttimaan hyvästä ruoasta, ohjelmatarjonnasta ja Pohjoismaiden suurimmasta laitevalikoimasta.

– Linnanmäen uudistuksista jokainen voi löytää itselleen juuri sopivan. Linnanmäen tavoite on palvella paremmin niin laitehurjastelijoita kuin niitä, jotka tulevat ensisijaisesti viettämään yhteistä aikaa puistoon, kertoo toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Tämän lisäksi olemme tehneet Linnanmäestä nautinnollisemman paikan myös niille vanhemmille, jotka vain seuraavat lastensa huvittelua, Adlivankin jatkaa.

Lukuisia tapahtumia pitkin kesäkautta

Linnanmäki viettää kesällä 65-vuotisjuhlaansa, ja juhlavuoden teemana on sata toivottua uudistusta, jotka saavat hihkumaan riemusta. Koskaan aiemmin Linnanmäen kesäkauden aikana ei ole ollut tarjolla näin paljon ohjelmaa ja esiintyjiä. Ohjelma-annin pääajatus on tarjota jokaiselle jotakin eli elämyksiä kaikenikäisille. Ohjelmaa nähdää yli satana päivänä, ja kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Kesä on teemoitettu ohjelmien mukaan: keskiviikot kulkevat kulttuuria ja nostalgiaa- teemalla. Silloin Linnanmäen Estradilla nähdään muun muassa laulaja Olavi Virran kunniaksi tehty musiikkiesitys sekä Tapio Rautavaara -konsertti.

Torstaisin Linnanmäki laulaa ja tanssii. Alkukesästä huvipuistossa laulattaa yhteislaulujen voimalla muun muassa Mikael Konttisen ja Mikko Alatalon johdolla. Juhannuksen jälkeen Estradilla tanssitaan torstaisin, kun perinteisten tanssien artisteina nähdään esimerkiksi Eija Kantola, Anita Hirvonen, Saija Tuupanen, Taikakuu ja Anneli Mattila.

Linnanmäki
Linnanmäen huvipuistolaitteet ja tapahtumat ilahduttavat niin isoja kuin pieniäkin kävijöitä.

Perjantaisin vauhdikkaasta menosta vastaavat tunnetut artistit ja bändit. Bilemenon nostattavat muun muassa Kuningasidea, Reino Nordin ja The Voice of Finland 14 -voittaja Siru. Huvipuiston avajaisia juhlitaan Softenginen ja Arttu Wiskarin voimin lauantaina 25. huhtikuuta 2015.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lauantaisin Estradin valloittaa huumori, esimerkiksi suuren suosion saanut Roope Salmisen luotsaama Improteatteri Kolina, joka nähdään useampana lauantaina. Lisäksi yleisöä viihdyttävät Marko Vainion Divet Show ja sketsihahmot Svetlana Rönkkö ja Salme Pasi.

Sunnuntaisin pääosassa ovat lapset ja nuoret, mutta ohjelma sopii myös vanhemmille. Kesän aikana lavalle nousevat muun muassa Aarne Alligaattori, Kengurumeininki, Pellekaija Pum ja Jokeri Pokeri Box. Aikuisempaan makuun tarjolla on myös mentalisti Noora Karman show ja nuorisolle Diandra ja Justimus.

Koko kesän Linnanmäellä viihdyttävät lisäksi lukuisat taikurit, jonglöörit ja muut hauskat ja jännittävät sirkusesiintyjät. Elokuussa jatkuvat jälleen ulkoilmaelokuvat.

>> Lue myös: Linnanmäki on hyvän tuulen huvipuisto

Lähde ja kuvat: Linnanmäki

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Linnanmäen Swingi

Linnanmäen kausi käynnistyi – tältä näyttää 40 metrin korkeuteen heilahtava uutuuslaite Swingi

Kaikki Suomen huvipuistot

Esittelyssä kaikki Suomen huvipuistot – mikä sopii sinulle?

Näin Floridan Disney Worldissa onnistuttiin torjumaan hyttyset

Miksi Disneyn megasuositussa teemapuistossa ei ole hyttysiä? Nämä yllättävät niksit hävittivät kiusallisen vaivan

Juhannusvinkit Helsinkiin

Vietätkö juhannusta Helsingissä? Katso viisi menovinkkiä ihanaan kaupunkijuhannukseen

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja