Hyppää sisältöön

Linnanmäen kesän 2018 maistuva uutuus: Herkkulinna tuo useita uusia ravintoloita huvipuistoon

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 29.06.2018
Uusi ravintolamaailma Herkkulinna vahvistaa huvipuiston ruokatarjontaa entisestään.

Useita uutuusravintoloita ja herkullisia makuja

Linnanmäen huvipuiston kauden 2018 herkullisin uutuus on ravintolamaailma Herkkulinna, joka tarjoaa kävijöille viisi uutta ravintolaa. Tarjolla on niin kevyitä suupaloja kuin reiluja annoksia lämmintä ruokaa.

Uutuusravintoloiden joukkoon lukeutuu muun muassa Vohvelitehdas-kahvila, missä asiakas voi itse suunnitella vohvelinsa. Ravintola Salaatti & Varras tarjoilee nimensä mukaiseksi salaatteja ja vartaita, Herkkulinnaan muuttaneen Flores Freshmexin ruokalistalta taas löytyy muun muassa burritoja ja nachoja. Huvipuistoklassikoitakaan ei ole unohdettu, sillä makkaraperunoita kaipaavat huvipuiston kävijät löytävät suosikkinsa ravintola Grillistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Herkkulinna on Linnanmäen Huvipuiston ruokatarjonnalle suuri uudistus, kun sekä sijainti että tarjonta ovat suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Inka KhanjiLinnanmäen Herkkulinna
Herkkulinnassa on saatavilla pieniä suupaloja, mutta ravintolamaailmasta saa myös kunnon kokoisia annoksia.

Herkkulinna on nimensä mukaisesti kaksikerroksinen rakennus, ja sen kattoterassilla sijaitsee tunnelmallinen Keidas-ravintola. Siellä voi herkutella pienillä suolapaloilla ja mielenkiintoisilla juomilla: saatavilla on huvipuiston tunnelmaan sopien esimerkiksi värikästä hattaraskumppaa.

– Keidas on oivallinen paikka levähtää huvipuistopäivän aikana, mutta sen houkutteleva ruoka- ja juomatarjonta kutsuu luokseen myös aikuisempaa väkeä vaikkapa työpäivän jälkeen. Viihtyisällä terassilla tulee esiintymään kauden alku- ja loppupuolella myös erilaisia artisteja ja DJ:tä, jotka tahdittavat leppoisia kesäiltoja aina tiistaisin ja perjantaisin, kertoo Linnanmäen ravintolatoimintojen johtaja Niina Häkkinen.

Lähde: Linnanmäki
Kuvat: Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Powerpark

Esittelyssä kaikki Suomen huvipuistot – mikä sopii sinulle?

Linnanmäen Swingi

Linnanmäen kausi käynnistyi – tältä näyttää 40 metrin korkeuteen heilahtava uutuuslaite Swingi

Näin Floridan Disney Worldissa onnistuttiin torjumaan hyttyset

Miksi Disneyn megasuositussa teemapuistossa ei ole hyttysiä? Nämä yllättävät niksit hävittivät kiusallisen vaivan

Miksi teemapuistojen vessoissa ei ole peilejä?

Arvaatko, miksi teemapuistoista voi olla vaikea löytää peilejä? Tässä selitys

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja