hero taustakuva

Kesäksi suora lentoyhteys Saksasta Kuusamoon – Lufthansa aloittaa lennot toukokuussa

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Lentoyhtiö Lufthansa avaa toukokuussa suoran lentoyhteyden Frankfurtista Kuusamoon.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 08.03.2021
facebook   whatsapp

Suora yhteys Kuusamosta Eurooppaan myös kesäkaudella

Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa avaa kesäkaudelle 2021 suoran lentoreitin Frankfurtista Kuusamoon. Ensimmäinen lento operoidaan 22.5. ja lennot reitillä kesäkauden osalta päättyvät 30.10.

Lufthansalla on jo aiemmin ollut reittilentoja Frankfurtin ja Kuusamon välillä, mutta yhtiö ei ole ennen operoinut lentoja reitillä kesäaikaan. Kyseessä onkin ensimmäinen kerta, kun merkittävä kansainvälinen lentoyhtiö operoi alueelta lentoja Eurooppaan kesäkaudella.

Suoria lentoja on reitillä kerran viikossa aina lauantaisin. Lähtö Frankfurtista on aamupäivällä klo 11.50, kun taas paluulento Kuusamosta Frankfurtiin lähtee klo 16.25. Lufthansa operoi reittiä Airbus A319 -koneilla, joihin mahtuu hieman alle 140 matkustajaa.

Edullisimmillaan meno-paluulennot Kuusamon ja Frankfurtin välillä voi saada hieman yli 200 eurolla. Bisnesluokan lippu maksaa halvimmillaan reilut 500 euroa tämänhetkisten hintatietojen perusteella.

Frankfurt am Mainin lentokenttä on yksi Euroopan suurimmista ja se kuuluu myös koko maailman vilkkaimpien kenttien joukkoon. Frankfurtista onkin mainiot jatkoyhteydet niin muualle Saksaan ja Eurooppaan kuin eri puolille koko maailmaa.

Lähde: Ruka-Kuusamo Matkailu ja Lufthansa
Kuva: Shutterstock

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.