Kuva: Legoland Castle Hotel / Legoland Billund Resort
Legoland Castle -hotelli

Tanskan Legolandiin uusi hotelli – vietä unohtumaton loma satujen linnahotellissa

Pohjoismaiden suosituimman teemapuiston Tanskan Legolandin uutuus on keväällä 2019 linnamainen Legoland Castle -hotelli.

Ritari-, prinsessa ja noitatunnelmaa hotellihuoneissa

Lapsiperheiden kesäsuosikki, Tanskassa sijaitseva Legoland on teemapuisto, jossa perinteisen hotellin sijaan voi majoittua teemapuiston tunnelmaa henkivässä Lego-hotellissa.

Teemapuiston vuoden 2019 uutuus, 25-metrinen Legoland Castle -hotelli, on Legolandin kaikkien aikojen suurin investointi. Hotelli muodostuu kahdesta eri rakennuksesta ja tarjoaa 142 Lego-teemaista huonetta, ja majapaikat yli 700 vieraalle. Huoneet ovat 32-neliöisiä, ja niissä on makuupaikat viidelle.

Legoland Castle -hotelli
Legoland Castle -hotelli monipuolistaa Legolandin majoitusvalikoimaa.

Linnatunnelma on huomioitu hotellin tiloissa aulasta huoneisiin, jotka on sisustettu kolmen eri teeman mukaisesti: vieraat voivat majoittua joko ritari-, prinsessa- tai noitateemaisessa huoneessa.

– Olemme suunnitelleet ja rakentaneet uutta hotelliamme neljän viime vuoden ajan ja odotamme innolla vieraitamme ja heidän reaktioitaan, kun he saapuvat hämmästyttävään Lego-universumiin. Vieraamme saavat kokemuksen asumisesta todellisessa linnassa, kertoo Legoland Billundin johtaja Christian Woller.

Legoland Castle -hotelli
Ritarihuoneen tunnelma on takuulle perheen pienimpien makuun.

Legolandin tapahtuma-alueen vuoden 2019 uusin lisäys on Battle of the Brick -ritariseikkailu, jossa ritarit seikkailevat hevosten selässä ja esittelevät taitojaan taistelussa toisiaan vastaan.

Lähde ja kuvat: Legoland Castle Hotel / Legoland Billund Resort

Päivitetty: 16.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia