Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tanskan Legolandiin uusi hotelli – vietä unohtumaton loma satujen linnahotellissa

Legoland Castle Hotel / Legoland Billund Resort artikkelin kuva
Hotellit
Pohjoismaiden suosituimman teemapuiston Tanskan Legolandin uutuus on keväällä 2019 linnamainen Legoland Castle -hotelli.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 16.04.2019
facebook   whatsapp

Ritari-, prinsessa ja noitatunnelmaa hotellihuoneissa

Lapsiperheiden kesäsuosikki, Tanskassa sijaitseva Legoland on teemapuisto, jossa perinteisen hotellin sijaan voi majoittua teemapuiston tunnelmaa henkivässä Lego-hotellissa.

Teemapuiston vuoden 2019 uutuus, 25-metrinen Legoland Castle -hotelli, on Legolandin kaikkien aikojen suurin investointi. Hotelli muodostuu kahdesta eri rakennuksesta ja tarjoaa 142 Lego-teemaista huonetta, ja majapaikat yli 700 vieraalle. Huoneet ovat 32-neliöisiä, ja niissä on makuupaikat viidelle.

Legoland Castle -hotelli
Legoland Castle -hotelli monipuolistaa Legolandin majoitusvalikoimaa.

Linnatunnelma on huomioitu hotellin tiloissa aulasta huoneisiin, jotka on sisustettu kolmen eri teeman mukaisesti: vieraat voivat majoittua joko ritari-, prinsessa- tai noitateemaisessa huoneessa.

– Olemme suunnitelleet ja rakentaneet uutta hotelliamme neljän viime vuoden ajan ja odotamme innolla vieraitamme ja heidän reaktioitaan, kun he saapuvat hämmästyttävään Lego-universumiin. Vieraamme saavat kokemuksen asumisesta todellisessa linnassa, kertoo Legoland Billundin johtaja Christian Woller.

Legoland Castle -hotelli
Ritarihuoneen tunnelma on takuulle perheen pienimpien makuun.

Legolandin tapahtuma-alueen vuoden 2019 uusin lisäys on Battle of the Brick -ritariseikkailu, jossa ritarit seikkailevat hevosten selässä ja esittelevät taitojaan taistelussa toisiaan vastaan.

Lähde ja kuvat: Legoland Castle Hotel / Legoland Billund Resort

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Legosta tehdyt koristeet ja kaikki sisustustavarat kyllä kiinnostavat myös vanhempia vieraita. On varmaan suosittu myös vanhempien hotellina, jotka eivät ole pienenä päässyt tuollaiseen seikkailuhuoneeseen pienempänä.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.