Hyppää sisältöön

Hotellivinkit Kööpenhaminaan – 6 majapaikkaa erilaisille budjeteille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 04.09.2019
Kööpenhamina on pohjoismaalainen satamakaupunki ja yksi Euroopan vanhimmista ja viehättävimmistä pääkaupungeista. Majoitustarjonta on runsasta, mutta suomalaisittainkin korkea hintataso saa pohtimaan hotellin valintaa tarkasti. Katso Rantapallon suositukset!

Kaikille sopiva perushotelli: Copenhagen Strand

Erinomainen sijainti Kööpenhaminan suosituimpien kohteiden, Nyhavnin ja Strøgetin, läheisyydessä houkuttaa majoittumaan tunnelmallisessa Copenhagen Strand -hotellissa. Neljän tähden hotellissa yhdistyvät skandinaavinen design, pohjoismainen valo ja tanskalainen hygge. Huoneissa panostetaan erityisesti mukavuuteen, mikä korostuu sänkyvalinnoissa.

Copenhagen Strand -hotellissa on yhdeksän huoneluokkaa, joihin lukeutuu kolme eri tason perhehuonetta ja sviitti. Vaihtoehtoja siis riittää, ja ihmisten lisäksi myös koirat ovat tervetulleita hotelliin. Copenhagen Strandissa on myös allergiaystävällisiä huoneita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Copenhagen Strand
Havnegade 37

Trenditietoiselle: Hotel Ottilia

Nousevalla trendialueella Carlsberg Byenissä sijaitseva Hotel Ottilia ei jätä kylmäksi. Tehdasalueen historiaa henkivä tunnelma, massiivinen huonekorkeus ja tanskalaista tyyliä korostava sisustus korostaa hotellin trendikkyyttä. Sama teollinen tyyli jatkuu yleisistä tiloista huoneisiin, missä on paljaaksi jätettyjä tiiliseiniä ja avoimet kylpyhuoneet.

Tammikuussa 2019 avattu hotelli on sisustettu viimeisen päälle pienetkin asiat huomioiden, ja houkuttelevin yksityiskohta on osassa huoneista oleviin pyöreisiin panoraamaikkunoihin asennetut nojatuolimaiset pehmusteet. Kaikissa huoneissa on myös omat jumppavälineet, kuten painoja, kuminauhoja ja joogamatto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellissa on kolme eri huonetyyppiä ja kahdenlaisia sviittejä. Pienimmät huoneet ovat 16–23 neliömetrin kokoisia, ja kaikkiin huoneisiin sisältyy ilmainen viinitunti, jolloin talo tarjoaa viinit. Yleisiä oleskelutiloja on rutkasti, minkä lisäksi hotellissa on paitsi vastaanoton yhteydessä toimiva baari myös kattobaari.

Hotel Ottilia
Pasteursvej 4

Budjettimatkalle: Wakeup Copenhagen Borgergade

Edulliseen Wakeup Copenhagen -ketjuun kuuluva Borgergaden toimipiste on hyvä valinta matkailijalle, joka haluaa majoittua mukavasti maltillisen hintaisessa hotellissa. Keskeinen sijainti ja 498 huonetta tuovat vaihtoehtoja lomaan. Hotellissa on viisi erilaista huonetyyppiä, ja huoneiden koko vaihtelee 12–15 neliömetrin välillä.

Kahden tähden Wakeup Copenhagen on edullinen valinta: halvimmillaan kahden hengen huone maksaa noin 60 euroa yöltä. Huoneet ovat minimalistisia ja kompakteja, mutta pienestä koosta huolimatta huoneiden varusteluun sisältyy kaikki tarpeellinen shampoosta pyyhkeisiin ja yöpöytiin. Kaikissa huoneissa on työpöytä, televisio, ilmastointi ja ilmainen langaton verkkoyhteys.

Hotellissa on saatavilla myös allergiahuoneita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Wakeup Copenhagen Borgergade
Borgergade 9

Koko perheen matkaan: Tivoli Hotel

Nimensä mukaisesti kööpenhaminalaisen huvipuisto Tivolin vieressä sijaitseva Tivoli hotel on leikkisä majapaikka perheille, sillä se tarjoaa värikkäitä huoneita ja erinomaiset lasten palvelut. Näihin lukeutuu muun muassa lapsille suunnattu leikkitila, leikkipuisto sekä suuri uima-allas.

Tivolin teeman mukaisesti sisustettu leikkitila on täytetty näyttävillä väreillä ja hauskoilla yksityiskohdilla. Huoneen varusteluun kuuluvat muun muassa kiipeilyseinä, pallonheittoalue sekä paljon mahdollisuuksia seikkailuihin.

Suuressa hotellissa on yhteensä 679 huonetta, joiden joukossa on myös Tivoli-teemaan sopivasti sisustettuja perhehuoneita 2–4 hengelle. Palveluihin lukeutuu myös kolme ravintolaa ja kuntokeskus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tivoli Hotel
Arni Magnussons Gade 2

Tasokkaaseen matkaan: Ibsens Hotel

Kun haluat tasokkaan hotellikokemuksen Kööpenhaminassa ja majoittua siellä, missä paikalliset asuisivat jos heillä olisi siihen varaa, ota huone Ibsens Hotelista. Nansesgaden alueella sijaitsevan hotellin naapurustossa on muun muassa suosittu Torvehallerne-kauppahalli sekä lukuisia pikkuputiikkeja. Nonsesgadenin alueen kaupunki- ja kylätunnelman sekoittava Kööpenhamina tarjoaa matkailijalle uudenlaisen näkökulman kaupunkiin.

Hotellissa on viisi eri huoneluokkaa ja yksi sviittiluokka. Huoneet ovat tyylikkäitä, valoisia sekä selkeitä, ja huoneissa on käytetty mukavasti myös värejä. Huonekaluiksi on valittu useita tanskalaisen designin klassikoita.

Ibsens Hotel on täynnä paikallista taidetta ja käsityötä, sillä esineitä löytyy niin yleisistä tiloista kuin huoneistakin. Taiteeseen panostavassa hotellissa voi maksaa myös taidevaluutalla, eli taiteilijat voivat tarjota huoneesta rahan sijaan maksuksi taidettaan.

Ibsens Hotel
Vendersgade 23

Luksuslomaan: Nobis Hotel

Kööpenhaminan rautatieaseman ja Tivolin naapurissa sijaitseva viiden tähden Nobis Hotel hemmottelee vieraita ensiluokkaisella luksuksella ja äärettömän hyvällä palvelulla. Hotellirakennus on peräisin vuodelta 1903, ja hotelli on sisustettu historiallista rakennusta kunnioittaen: huoneiden sisustukselliset valinnat ovat yhdistelmä klassikkoja ja moderneja yksityiskohtia.

Hotellihuoneista ei puutu tanskalaista tyylikkyyttä, ja Nobis Hotel tarjoaa kuusi huonevaihtoehtoa: kolme 18–22 neliön kokoista superior- ja deluxe-huonevaihtoehtoa sekä kolme 40–98 neliön kokoista sviittiä. Huoneissa on tilaa pääasiallisesti kahdelle hengelle, osassa sviiteistä voi majoittua jopa neljä henkeä.

Nobis Hotel kattaa 80 huonetta, minkä lisäksi palveluihin lukeutuvat kuntosali, ravintola, sauna ja hamam.

Nobis Hotel
Niels Brocks Gade 1

>> Lue lisää vinkkejä Kööpenhaminaan!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aurinkoiset Kööpenhaminan rantakadut

Kaikki irti kaupunkilomasta – Kööpenhaminan parhaat nähtävyydet

Kööpenhamina, Tanska

Penninvenyttäjän Kööpenhamina – kaiken tämän voit tehdä täysin ilmaiseksi

Kööpenhamina, Tanska

Tämä lumoava uima-allas tekee tutusta Kööpenhaminasta trooppisen kohteen – tunnet olevasi jossain paljon kauempana

Kööpenhaminan ravintolavinkit

Ravintolavinkit Kööpenhaminaan – 7 paikkaa, joissa herkuttelua et unohda

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja