Kuva: Shutterstock
Niksi hotellihuoneen tallelokeroon

Tämän nerokkaan vinkin avulla et ikinä unohda tavaroitasi hotellihuoneen tallelokeroon

Yksinkertainen niksi varmistaa, ettet poistu hotellihuoneesta tyhjäämättä tallelokeroa.

Kenkä tallelokerossa varokeinona

Vältteletkö hotellihuoneen tallelokeron käyttöä, koska pelkäät unohtavasi sinne jotain?

Usein lokero on piilotettu esimerkiksi vaatekaapin alahyllylle poissa silmistä. Erityisesti kiireessä pakatessa laukkuun saattaa tulla haalittua vain ne tavarat, jotka ovat selkeästi näkyvillä.

Australialaissivusto News.com.au antaa idioottivarman vinkin, jonka avulla et lähde huoneesta ilman tallelokeron tarkastamista. Sujauta arvotavaroiden joukkoon toinen kenkäsi.

Jopa passin kaltainen välttämättömyystuote saattaa unohtua silloin, kun se on piilotettu tallelokeron uumeniin. Kukaan ei kuitenkaan varmasti tule poistumaan hotellihuoneesta vain yksi kenkä jalassaan. Kun haet kengällesi parin tallelokerosta, voit samalla tyhjätä sen arvotavaroista.

Muita yleisiä sokeita pisteitä ovat esimerkiksi pistorasiat ja niihin unohtuvat laturit sekä kylpyhuoneiden suihkuhyllyt. Jos toit mukanasi omat pesutuotteet, muista napata ne lähtiessäsi mukaan.

Huone kannattaa tarkistaa unohtuneiden tavaroiden varalta myös siksi, että hotellit eivät koskaan ota vieraisiin yhteyttä kadonneista tavaroista. Arvaatko miksi?

Hotellien tallelokeroiden turvallisuudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta ne ovat edelleen paras säilytyspaikka arvotavaroille. Jos haluat olla todella varma siitä, että tavarasi ovat turvassa, voit tarkistaa onko hotelli nollannut automaattisen oletuskoodin, jolla kuka tahansa voi saada luukun auki.

Lue myös: Yleisimmät mokat hotellissa – 8 virhettä, joihin jokainen matkailija voi samaistua

Lähde: News.com.au
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 5.9.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia