Kuva: Riad Yasmine/Maxime Besse Photographie
Hotellin uima-allas Marokossa

Tämä eksoottinen uima-allas nousi supersuosioon – tänne haluavat kaikki

Pienen marokkolaishotellin uima-allas on kerännyt huomiota kuvapalvelu Instagramissa.

Uima-allas keskellä paratiisia

Marokon Marrakechissä sijaitseva Le Riad Yasmine -hotelli on noussut suuren yleisön tietoisuuteen uima-altaansa vuoksi. Hotellin uima-altaan on voinut bongata esimerkiksi useiden suosittujen bloggaajien ja sosiaalisen median vaikuttajien tileiltä Instagram-kuvapalvelussa.

Hotellin pieni uima-allas sijaitsee keskellä tunnelmallista sisäpihaa erilaisten palmujen ympäröimänä. Sisäpihan reunoille on aseteltu sohvia ja huonekaluryhmiä, joissa voi pysähtyä rentoutumaan ja nautiskelemaan vaikkapa virvokkeita.

Pikkuruisessa hotellissa on yhteensä vain seitsemän huonetta ja sviittiä. Jokainen maurilaiseen tyyliin sisustetuista huoneista on erilainen ja yksityiskohtia myöten hiottu luoden samalla sekä ylellisen että lämminhenkisen tunnelman.

Ranskalaisen pariskunnan omistaman hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa erikoisruokavaliot huomioiva ravintola ja pieni kirjasto. Viehättävän sisäpihan lisäksi hotellissa on myös oleskelutila takalla sekä kattoterassi, jonka aurinkotuoleista voi katsella joko kaupungin vilinää tai lumihuippuisia vuoria.

Katso upeat kuvat Le Riad Yasminen uima-altaasta!

Lähde: Daily Mail
Kuvat: Le Riad Yasmine / Maxime Besse Photographie, Instagram / ohhcouture, mimielashiry, carajourdan, gypsea_lust, annanassaft ja angelicablick

Päivitetty: 2.12.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia