Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Sokos Hotelsilta uusi hotellikonsepti – ensimmäinen Heymo-hotelli avattiin Espooseen

Sokos Hotels artikkelin kuva
Hotellit
Uusi Heymo-konsepti toimii halpalentoyhtiöiden tavoin: perushinnan lisäksi maksat niistä lisäpalveluista, mitä tarvitset.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 20.04.2022
facebook   whatsapp

Ei mitään ylimääräistä

Sokos Hotels avasi ensimmäisen flexible service -toimintatapaa noudattavan Heymo-konseptin hotellinsa Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022.

Uusi konsepti on hotelliketjun mukaan muovattu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja se eroaa aiemmista ketjun hotelleista merkittävästi. Heymo-hotelleissa monia perinteisistä hotelleista tuttuja palveluja on karsittu, ja hotelleissa ei esimerkiksi ole lainkaan vastaanottoa, vaan sisään ja ulos kirjaudutaan automaateilla.

– Heymo on hotelli matkaajalle, joka haluaa maksaa vain siitä, mitä tarvitsee, kehityspäällikkö Jukka Kaartinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kiteyttää.

– Heymoa suunniteltaessa on kuunneltu asiakkaita ja palattu tärkeimpien asioiden, kuten hyvien unien ääreen. Jokaisesta huoneesta löytyy Familonin Heymoon räätälöity sänky. Heymossa kaikki olennainen on huomioitu, mutta mitään ylimääräistä ei ole, Kaartinen lisää.

Hotellissa vieraita auttavat fixerit, jotka palvelevat asiakkaita vuorokauden ympäri. He avustavat käytännön asioissa, kuten ravintolavarauksen teossa tai taksin tilaamisessa ja antavat vinkkejä vierailukohteisiin.

Heymo-hotellit eroavat perinteisistä hotelleista myös aamiaisen ja huoneiden koon osalta: hotellissa on saatavana aamiainen koko päivän, ja tarjolla on jopa seitsemän hengen suuruisia ryhmähuoneita.

Hotellissa on myös yksi huone, jota ei voi lainkaan varata. Se on rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitseva Lucky you -huone, joka arvotaan päivittäin yhdelle onnekkaalle vieraalle, ja hulppeiden maisemien lisäksi huone pitää sisällään myös muita yllätyksiä.
Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.