Hyppää sisältöön

Sokos Hotelsilta uusi hotellikonsepti – ensimmäinen Heymo-hotelli avattiin Espooseen

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 20.04.2022
Uusi Heymo-konsepti toimii halpalentoyhtiöiden tavoin: perushinnan lisäksi maksat niistä lisäpalveluista, mitä tarvitset.

Ei mitään ylimääräistä

Sokos Hotels avasi ensimmäisen flexible service -toimintatapaa noudattavan Heymo-konseptin hotellinsa Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022.

Uusi konsepti on hotelliketjun mukaan muovattu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja se eroaa aiemmista ketjun hotelleista merkittävästi. Heymo-hotelleissa monia perinteisistä hotelleista tuttuja palveluja on karsittu, ja hotelleissa ei esimerkiksi ole lainkaan vastaanottoa, vaan sisään ja ulos kirjaudutaan automaateilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Heymo on hotelli matkaajalle, joka haluaa maksaa vain siitä, mitä tarvitsee, kehityspäällikkö Jukka Kaartinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kiteyttää.

– Heymoa suunniteltaessa on kuunneltu asiakkaita ja palattu tärkeimpien asioiden, kuten hyvien unien ääreen. Jokaisesta huoneesta löytyy Familonin Heymoon räätälöity sänky. Heymossa kaikki olennainen on huomioitu, mutta mitään ylimääräistä ei ole, Kaartinen lisää.

Hotellissa vieraita auttavat fixerit, jotka palvelevat asiakkaita vuorokauden ympäri. He avustavat käytännön asioissa, kuten ravintolavarauksen teossa tai taksin tilaamisessa ja antavat vinkkejä vierailukohteisiin.

Heymo-hotellit eroavat perinteisistä hotelleista myös aamiaisen ja huoneiden koon osalta: hotellissa on saatavana aamiainen koko päivän, ja tarjolla on jopa seitsemän hengen suuruisia ryhmähuoneita.

Hotellissa on myös yksi huone, jota ei voi lainkaan varata. Se on rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitseva Lucky you -huone, joka arvotaan päivittäin yhdelle onnekkaalle vieraalle, ja hulppeiden maisemien lisäksi huone pitää sisällään myös muita yllätyksiä.
Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Solo Sokos Hotel Helsinki

Helsingin kaupungin nimikkohotelli uudistui – tällainen on Solo Sokos Hotel Helsinki

Heymo 1

Tällainen on Sokos Hotellien uusi Heymo 1 -hotelli, missä et maksa ylimääräisestä

Suuri hotellihuone missä on iso sänky ja taustalla nojatuoli ja kakluuni

Helsingin klassikkohotellin remontti valmistui: tältä näyttää uudistunut hotelli Torni

Parvekkeellinen sviitti Helsingin keskustassa – Sokos Hotel Vaakuna laajenee uudella kerroksella

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja