hero taustakuva

Turkuun tulee uusi hotelli – Kupittaan Sokos-hotelli avataan 2020

Sokos Hotels artikkelin kuva
Hotellit
Kupittaan rautatieaseman viereen avautuu Original Sokos Hotel Kupittaa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 29.06.2018
facebook   whatsapp

Uusi hotelli Turkuun

Turun hotellivalikoima monipuolistuu keväällä 2020, kun Kupittaan rautatieaseman läheisyyteen avautuu Original Sokos Hotel Kupittaa. Hotellista tulee yhdeksän kerrosta korkea ja sinne on suunnitteilla 196 huonetta. Majoitustilaa hotelliin on tulossa lähes 500 hengelle.

Hotellikysyntä on kasvanut Turun seudulla ja erityisesti Kupittaalla, mistä toistaiseksi puuttuu hotelli.

– Original Sokos Hotel Kupittaa palvelee asiakasomistajien lisäksi erityisesti yritysten, korkeakoulujen, oppilaitosten, sairaala- ja tutkimustoiminnan sekä urheilutoiminnan majoitustarpeita, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Hotellin ylimpään kerrokseen on suunnitteilla rakentaa terassi, kuntohuone ja saunatilat. Katutasoon taas on tulossa aulan ja vastaanottotilojen lisäksi bistro. Hotelli toimii rautatieaseman yhteydessä, sillä vastaanotosta on suora yhteys rautatieasemalle.

Original Sokos Hotel Kupittaan sijainti on matkailijan kannalta näppärä, sillä se sijaitsee julkisen liikenteen yhteyksien tavoitettavissa ja kävelyetäisyyden päässä Turun keskustasta.

Turun alueella on käynnissä muitakin hotellihankkeita: Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen täydellinen uudistus valmistuu helmikuussa 2019 ja Original Sokos Hotel City Börsin laajennushanke alkuvuodesta 2019. Lisäksi Radisson Blu Marina Palacen viereen on suunnitteilla uusi hotelli.

– Haluamme tukea Lounais-Suomen positiivista rakennemuutosta ja olla vahvasti mukana kehittämässä Turun alueen elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta sekä matkailu- että kongressikohteena, kertoo Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Sippola.

Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.