hero taustakuva

Vain aikuisille! Suomalaishotelli avasi uuden siiven – yhteen kerrokseen on lapsilta pääsy kielletty

Sokos Hotels artikkelin kuva
Hotellit
Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa sijaitsevan Flamingo-hotellin uutuussiiven kerros on suunniteltu aikuiseen makuun.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 25.02.2019
facebook   whatsapp

Rauhoittava hotellikerros vain aikuisille

Vantaalla sijaitseva suosittu Break Sokos Hotel Flamingo avasi helmikuussa 2019 uuden hotellisiiven, joka tarjoaa kävijöille 232 uutta hotellihuonetta. Wing-siiven kiinnostavin uutuus on kuitenkin vain aikuisille suunnattu Harmony-hotellikerros, jossa voi nauttia kerroksen nimen mukaisesti rauhallisesta tunnelmasta – ilman lapsia.

– Omaa aikaa saattaa kaivata niin liikematkailija, kaukomatkailija kuin lapsiperheen arjessa elävät vanhemmat. Harmony-huonekerroksessa voi viettää aikuisten aikaa rauhallisessa miljöössä. Toiselle se on yksinoloa, toinen haluaa rentoutua puolison tai ystävän kanssa, hotellinjohtaja Päivi Holappa sanoo.

Sokos HotelBreak Sokos Hotel Flamingo
Vaaleat sävyt edesauttavat rentoutumista vain aikuisille suunnatussa kerroksessa.

Harmony-kerros sijaitsee laajennusosan ylimmässä kerroksessa ja on suunniteltu rentoutumista varten. Huoneet on sisustettu rauhallisilla sävyillä ja niissä on panostettu muun muassa leveisiin king size -sänkyihin ja untuvaisiin vuodevaatteisiin. Huoneiden varusteluihin kuuluvat myös kylpytakit ja hemmottelevat kylpyhuonetuotteet.

Vain aikuisille suunnatussa Harmony-kerroksessa on 42 superior-luokan huonetta ja yksi sviitti.

Lähde ja kuvat: Break Sokos Hotel Flamingo

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.