Hyppää sisältöön

Luotetuin ja vastuullisin – Sokos Hotelsille satelee hotellipalkintoja

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 21.05.2018
Suomalaiset valitsivat luotettavimmaksi hotelliketjuksi kotimaisen Sokos Hotelsin.

Kotimainen hotelliketju herättää luottamusta

Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju, paljastaa tuore Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimus. Suomen luotetuin hotelliketju on valittu seitsemän kertaa, ja Sokos Hotels on voittanut tittelin jokaisena vuonna. Hotelliketjulle myönnettiin aiemmin tänä vuonna myös Suomen vastuullisimman hotelliketjun titteli, jonka Sokos Hotels sai niin ikään kuudetta kertaa peräkkäin.

Suomalaisten luotto Sokos Hotels -ketjuun on kova: tutkimuksen vastauksista 46 % sisälsi maininnan Sokos Hotelsista. Ketjuun luottavat erityisesti alle 50-vuotiaat, joista 50 prosenttia kertoi luottavansa kaikkein eniten juuri Sokos Hotelsiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Olemme ylpeitä tästä suomalaisten kuluttajien meille osoittamasta luottamuksesta, iloitsee Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie.

– Sokos Hotels on ollut osa suomalaista hotellielämää jo 44 vuoden ajan. Työllistämme yli 1 300 omaa työntekijää, jonka lisäksi tarjoamme merkittävän määrän työtä paikallisille toimijoille eri Sokos Hotels -paikkakunnilla. Ravintoloissa kotimaisen ruoan osuutta kasvatetaan koko ajan ja materiaalihankinnoissa suosimme kotimaisia toimittajia. Uskon, että kotimaisuus on suomalaiselle kuluttajalle myös laadun ja luottamuksen merkki, Vitie sanoo.

Tutkimuksessa selviteltiin kuluttajien mielipiteitä luotettavimmista tuotemerkeistä eri kategorioista. Samalla selvitettiin viiden ominaisuuden sopimista kyseiseen tuotemerkkiin. Ominaisuuksista arvioitiin laatua, vahvaa tuotekuvaa, kuluttajien tarpeiden ymmärtämistä, eettistä vastuuta ja sitä, oliko tuotemerkki hintansa arvoinen.

Lähde ja kuva: Sokos Hotels

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Solo Sokos Hotel Helsinki

Helsingin kaupungin nimikkohotelli uudistui – tällainen on Solo Sokos Hotel Helsinki

Heymo 1

Tällainen on Sokos Hotellien uusi Heymo 1 -hotelli, missä et maksa ylimääräisestä

Suuri hotellihuone missä on iso sänky ja taustalla nojatuoli ja kakluuni

Helsingin klassikkohotellin remontti valmistui: tältä näyttää uudistunut hotelli Torni

Hotellihuoneen ovi, jossa älä häiritse -kyltti hauskalla tekstillä

Sokos Hotelsilta uusi hotellikonsepti – ensimmäinen Heymo-hotelli avattiin Espooseen

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja