Hyppää sisältöön

Kymmenen erikoisinta asiaa, joita matkailijat unohtavat hotellihuoneisiin

Kirjoittajan oletuskuva
Anni Moilanen Päivitetty: 05.12.2014
Hotellihuoneista löytyy vieraiden jäljiltä tavallisesti kolikoita ja hansikkaita, mutta joskus huoneisiin saattaa jäädä auton avaimet tai jopa tekohampaat. Lue, mitkä ovat hotellihuoneista löytyneet erikoisimmat esineet.

1. Raha

Matkailijat unohtavat usein rahaa hotellihuoneisiin. Muutaman kolikon unohtaminen ei vielä ole vakavaa, mutta hotellihuoneista on löydetty usein myös lompakoita kaikkine sisältöineen. Toisinaan huoneista löytyy myös huomattavia summia käteistä rahaa.

2. Hella

Eräs ranskalainen hotellinpitäjä löysi kerran kokonaisen keittiöhellan yhdestä hotellinsa huoneesta. Miten se oli sinne päätynyt, on edelleen arvoitus hotellinpitäjälle. Ehkäpä hotellivieraalle tuli nälkä, ja hän päätti tehdä hieman iltapalaa huoneessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3. Eksoottiset kotieläimet

Hotellisiivoojana löytäisit huoneesta varmasti mieluummin söpön koiran kuin vaikkapa käärmeen. Yhdysvalloissa erään hotellisiivoojan painajaiset kävivät toteen, kun oikea käärme kiertyi hänen käsivartensa ympärille kesken sängyn petauksen. Onneksi siivoojan työkaverit toimivat nopeasti, eikä käärme ehtinyt purra siivoojaa. Myöhemmin tosin kävi ilmi, ettei käärme ollut myrkyllinen. Kyseisellä hotellisiivoojalla kesti kuitenkin viikkoja, ennen kuin hän uskalsi jälleen pedata sänkyjä.

4. Jalkaproteesi

Myös jalkaproteesi on hotellihuoneisiin unohdettujen asioiden listalla. Voisi kuvitella, että tämä tavara olisi vaikea unohtaa. Olisi myös mielenkiintoista tietää, miten vieras pääsi ulos hotellista ilman proteesiaan.

5. Auton avaimet

Matkailijat unohtavat hotellihuoneisiinsa myös auton avaimia. Luulisi, että varsinkin kalliin auton omistaja pitäisi hyvän huolen autonsa avaimista. Kerran eräästä hotellista Etelä-Ranskasta löydettiin kuitenkin auton avaimet, ja hotellin henkilökunnan huomatessa asian hotellivieras autoineen oli jo ehtinyt lähteä. Miten hän sai autonsa startattua ilman avaimia, on yhä arvoitus.

6. Aikuisten lelut

Ehkä kaikkein nolostuttavin asia, jonka hotellisiivooja voi huoneesta löytää, ovat aikuisten lelut. Silti niitä löytyy tasaisin väliajoin, kaikissa väreissä, muodoissa ja kokoluokissa.

7. Hääpuku

Jopa morsiamilta unohtuu toisinaan jotain tärkeää. Eräällä morsiamella Balilla taisi olla kiire häämatkalleen, sillä hän unohti kalliin hääpukunsa hotelliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

8. Tekohampaat

Varttuneen väen suosimista hotelleista löytyy säännöllisin väliajoin tekohampaita. Tämä on erikoista, sillä hampaita luulisi tarvittavan aamiaisella. Tekohampaita kysellään harvoin takaisin. Ehkä hotellivieraiden mielestä hampaiden unohtaminen on noloa, eivätkä he viitsi pyytää omaisuuttaan takaisin.

9. Rintaimplantit

Australialaishotellin henkilökunta löysi kerran hotellihuoneesta kaksi rintaimplanttia. Hotellivieras oli tuonut ne ulkomailta, ja hänellä oli tarkoitus mennä queenslandilaiselle klinikalle laitatuttamaan implantit paikoilleen. Onneksi vieras huomasi pian unohtaneensa jotain, ja sai omaisuutensa ajoissa takaisin.

10. Sormukset

Hotellihuoneista löydetään yllättävän usein kihla- ja vihkisormuksia. Kyse voi olla pieleen menneistä kosinnoista, tai sitten sormuksia vain jätetään huoneisiin. Joko vahingossa tai tarkoituksella.

Lähde: Trivago
Kuva: Flickr / Incase

Aiheeseen liittyvät artikkelit

All inclusiven plussat ja miinukset

All inclusive -hotellien plussat ja miinukset – 4 parasta ja 4 pahinta asiaa

Maailman kuuluisimmat hotellit

Kuinka monta tunnet? 10 legendaarista hotellia, joissa haluat yöpyä salaperäisen menneisyyden takia

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja