Hyppää sisältöön

Esittelyssä Ruissalon kylpylä

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 15.08.2013
Ruissalon kylpylä sopii erityisen hyvin aktiivisille aikuisille lomailijoille.

Hyvää oloa kylpylälomalta

Ruissalon saaressa Turun edustalla sijaitseva Ruissalon kylpylä on liikunnan ja hyvän olon keskus. Kylpylä sijaitsee hyvällä paikalla meren ja sileiden rantakallioiden äärellä. Innokkaiden kylpijöiden lisäksi myös aktiiviset liikkujat viihtyvät Ruissalossa.

Hyvän oloa voi hakea kylpylän monipuolisista liikuntamahdollisuuksista: Ruissalossa voi esimerkiksi lenkkeillä, jumpata, hiihtää, pyöräillä, veneillä uida ja luistella. Kylpylässä on myös tilaisuus rentoutua ja nauttia hoito-osaston hemmotteluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ruissalon kylpylä kuuluu samaan Sunborn Hotels –ketjuun Naantalin Kylpylän, Lontoon Sunborn Yacht Hotelin ja Düsseldorfin Hotel Excelsiorin kanssa.

Liikuntaa ja hemmotteluhoitoja

Ruissalon kylpylän allasosastolta löytyy perinteisen uima-altaan lisäksi myös liikunta-allas ja lämmin virkistysallas. Allasosastolta pääsee pulahtamaan myös mereen ympäri vuoden ja talvella uskaliaimmat ottavat vaarin avantouintimahdollisuudesta. Hoito-osastolla tarjotaan hierontoja, kauneushoitoja sekä terapia- ja terveyshoitoja.

Kylpylän puolella järjestetään ohjatusti erilaisia vesiliikuntalajeja sekä jumppaa ja joogaa. Liikkumaan pääsee myös kuntosalilla. Talvella hotellilta voi vuokrata sukset ja monot jalkaan ja hiihtää pitkin saaristomaisemia.

Kylpylän alueella sijaitsee myös tennis- ja lentopallokenttä sekä 18-reikäinen kansainvälisen tason golfkenttä. Hotellin edustalla toimii Ruissalo Marina -niminen satapaikkainen vierasvenesatama, jonne kylpylävieraat voivat purjehtia ja laivattomat tehdä idyllisiä kävelyretkiä.

Tiloja kaikille

Ruissalon kylpylässä on 171 hotellihuonetta, joiden varusteista löytyvät kaikki mukavuudet televisioista alkaen. Useimmissa huoneissa on myös merinäköala. Hotellihuoneista 43 on uudisrakennuksessa sijaitsevia uusia minisviittejä, jotka ovat tavallista hotellihuonetta tilavampia ja tyylikkäämpiä. Kylpylässä on kaksi ravintolaa, kylpyläkahvila ja baari sekä sesonkiaikaan kesäterassi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kylpylässä on myös mahdollisuus järjestää kokouksia ja yritystilaisuuksia. Esimerkiksi Kapteeninsalissa on merinäköalallinen kokoustila 100 henkilölle sekä tilausravintola kylpylän ylimmässä kerroksessa.

Perinteikästä kuntoutusta

Ruissalon kylpylän yhteydessä toimii perinteikäs kuntoutuskeskus, jossa toteutetaan Kelan kuntoutuskursseja. Kuntoutuskeskuksessa on 20 vuoden ajan tarjottu työperäisten sairauksien ja työikäisten varhaiskuntoutusta, sekä yli 30 vuoden ajan sotainvalidien ja rintamaveteraanien kuntoutusta.

Kylpylässä hoidetaan kroonisia kiputiloja sekä tuki- ja liikuntaelinten vammoja ja sairauksia. Kylpylän moniammatilliseen kuntoutustyöryhmään kuuluu esimerkiksi fysioterapeutti, psykologi, toimintaterapeutti, ravitsemusterapeutti ja liikunnanohjaaja sekä jalkahoitaja.

Lue lisää ja siirry Ruissalon kylpylän varaussivulle täältä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Berliinin kylpylät

Joko tiesit? Berliinin kylpylät voivat saada suomalaisenkin kainostelemaan – varaudu estottomaan nakuiluun

Ravintola Blanko

Turun parhaat ravintolat – 27 paikkaa, joita kannattaa kokeilla

Uusi Strawberry-hotelli Turkuun

Uusi hotelli Turkuun – tuttu toimija laajentaa: “Matka Suomessa on vasta alkanut”

Mies ja nainen kylpylässä uima-altaassa nauramassa suihkun alla.

Kaikki Suomen kylpylät – mikä sopii sinulle?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja