Kuva: Naantalin kylpylä
Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylässä arki unohtuu – tutustu kylpylään ja lähde lomalle

Naantalin kylpylä tarjoaa irtioton arjesta vaativammallekin matkailijalle.

Ympärillä viehättävä Naantalin kaupunki

Naantalin Kylpylässä voi rentoutua hemmottelevien hoitojen parissa ylellisen ympäristön keskellä. Kylpylä on tasokas palvelukokonaisuus, jossa voi majoittua joko hotellissa tai laivassa, ruokailla ja kokoustaa. Naantalin Kylpylä on listattu maailman sadan parhaan kylpylähotellin joukkoon.

Naantali on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, joka perustettiin jo keskiajalla birgittalaisluostarin ja kirkon ympärille. Naantalin kaupungilla on pitkät kylpyläperinteet: maine kylpyläkaupunkina sai alkunsa Viluluodon lähteen löytymisestä, ja 1700-luvulla terveyslähteenä käytetyn paikan viereen rakennettiin pieni kaivohuone.

Nykyään Naantali tunnetaan kylpylän lisäksi myös muumien kotipaikkana, sillä kaupungin kupeessa sijaitsee lapsiperheiden suosikki Muumimaailma.

Tasokas kylpyläloma Naantalissa

Naantalin kylpylän allasosastolla on kolme allasta, hierovia suihkuja sekä ulkoallas, jonka lämpötila pysyy ympäri vuoden 30 asteessa. Kylpylän hoito-osasto tarjoaa kymmeniä erilaisia hoitoja perinteisestä hieronnasta kasvo-, vartalo- ja kauneushoitoihin. Kunnosta voi huolehtia hotellin Fitness Centerissä.

Kylpylästä löytyy kuusi ravintolaa, jotka tarjoavat makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Kylpylästä löytyy ravintoloiden lisäksi viinikabinetti, kolme baaria sekä kahvila.

Iltaa voi helposti lähteä viettämään myös hotellialueen ulkopuolelle Naantalin vanhaankaupunkiin, joka on idyllinen puutaloalue suurine sisäpihoineen, vanhoine katuineen ja tasokkaine ravintoloineen.

Lähde ja kuva: Naantali Spa

Päivitetty: 2.7.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (47 votes, average: 3,72 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Naantali on ihana kaupunki! Kesällä sinne kannattaa matkustaa laivalla, esimerkiksi Turun satamasta tasaisin väliajoin lähtevällä Ukkopekalla. Takaisin pääsee samaa tietä ja samalla voi pongata onko presidentti kesäasunnollaan (jolloin lippu liehuu salossa).