Kuva: Inka Khanji
M/s Isosaari

Koe Suomen saariston salat – risteily Helsingin ja Turun välillä vie tuntemattomille saarille

Suomen saaristokuljetus tarjoaa mahdollisuuden osallistua pilottiristeilyille toukokuussa 2019.

Kaksi risteilyä ennen kesäkauden alkua

Suomen saariston kauneus on erinomainen syy matkustaa kotimaassa, ja uusien matkailumahdollisuuksien myötä maisemiin on entistä helpompi uppoutua. Toukokuussa 2019 tarjolla on kaksi viikonlopun mittaista all inclusive -risteilyä Turun ja Helsingin välillä. Risteilyjen aikana paitsi matkustetaan reitti vanhan ja uuden pääkaupungin välillä myös vieraillaan linnakesaarilla.

– Linnakesaaret ovat olennainen osa Suomen historiaa. Saarille ei ole siviileillä ollut asiaa vuosikymmeniin, joten ne ovat ehdottomasti saariston salattuja helmiä, sanoo risteilyjen matkanjohtajana toimiva Jarmo Nieminen.

Kuva: Inka KhanjiM/s Isosaari
Risteilyn aikana yövytään tunnelmallisissa hyteissä.

Risteily järjestetään M/s Isosaari -laivalla ja viikonlopun mittaisen matkan aikana pysähdytään vanhoilla linnakesaarilla, muun muassa Jussarössä ja Örössä. Toukokuun risteilyt monipuolistavat kotimaan sisäistä risteilytarjontaa.

– Kukaan ei ole vuosikausiin tehnyt matkustaja-aluksella risteilyjä välillä Helsinki–Turku. Nyt kuitenkin me sellaisen haluamme toteuttaa, koska olemme sitä itsekin pohtineet ja kysyntää on ollut. Moni sellainenkin, jolla venettä ei ole, haluaa tutustua Helsingin ja Turun saaristoon. Nyt se on mahdollista saarivierailujen kera, Suomen Saaristokuljetus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Ståhlberg kertoo.

Viikonloppuristeilyllä yövytään hotellilaivanakin toimivassa M/s Isosaari -laivassa. Risteilyt järjestetään 3–5.5.2019 välillä Helsinki–Turku ja 10–12.5.2019 välillä Turku–Helsinki.

>> Lue myös: Onko tässä Helsingin erikoisin hotelli? Laivahotelli tarjoaa majoitusta Isosaaressa

Lähde: Suomen saaristokuljetus
Kuvat: Inka Khanji

Päivitetty: 7.3.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia