Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Oletko aina miettinyt, millaista ruokaa business-luokassa oikein tarjoillaan? Nyt voit maistella Finnairin herkkuja kotona

Finnair artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Finnair tuo myyntiin business-luokasta inspiroituneet ateriat Helsinki-Vantaan lähellä sijaitsevaan K-Citymarketiin.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 14.10.2020
facebook   whatsapp

Ensiluokkaista lentokoneruokaa kotona

Lentokoneruoka jakaa mielipiteitä, mutta yksi asia yhdistää useimpia economy-luokan ruokatarjoiluja vihaavia, ja se on kiinnostus kankaisten verhojen takana tarjottaviin aterioihin. Finnairin uuden konseptin myötä kuka tahansa pääsee maistelemaan business-luokan ruokatarjoilun inspiroimia aterioita ilman business-luokan lentolippua.

Lentoyhtiö tuo myyntiin Taste of Finnair -valmisateriat Vantaan Tammiston K-Citymarketiin, viiden kilometrin päähän Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Ateriat valmistetaan Finnairin omassa keittiössä lentoaseman tuntumassa.

– Haluamme tarjota mahdollisuuden Finnair-elämykseen ja arjen luksukseen kotona, nyt kun matkustamista on rajoitettu monin tavoin, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

Taste of FinnairTaste of Finnair
Taste of Finnair -valmisruoat tuovat Finnairin business-luokan tasoiset ateriat koteihin.

Huippukokkien suunnittelemat Taste of Finnair -ateriat yhdistelevät suomalaisen luonnon makuja japanilaiseen ruokaperinteeseen.

– Aterioissa on inspiroiduttu pohjoismaisista ja japanilaisista mauista ja sesongin raaka-aineista. Menuissa on esimerkiksi suomalaista savunieriää ja poroa, sekä tokiolaisesta katuruokakulttuurista ammentava annos härkää ja teriyaki-retikkakastiketta. Ruokakulttuurejamme yhdistää raaka-aineiden ja niiden luontaisten makujen arvostus ja korostaminen ruoassa ja se näkyy näissäkin aterioissa, Finnair Kitchenin Head of Product Development Juha Stenholm kertoo.

Ateriat tulevat myyntiin K-Citymarket Tammistoon 15. lokakuuta 2020 alkaen.

>> Lue myös: Finnairin kaikissa koneissa on perustajan nimikirjain – tiedätkö, mistä sen löytää? Lue 10 faktaa Finnairista

Lähde ja kuvat: Finnair

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.