Hyppää sisältöön

Oletko aina miettinyt, millaista ruokaa business-luokassa oikein tarjoillaan? Nyt voit maistella Finnairin herkkuja kotona

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 14.10.2020
Finnair tuo myyntiin business-luokasta inspiroituneet ateriat Helsinki-Vantaan lähellä sijaitsevaan K-Citymarketiin.

Ensiluokkaista lentokoneruokaa kotona

Lentokoneruoka jakaa mielipiteitä, mutta yksi asia yhdistää useimpia economy-luokan ruokatarjoiluja vihaavia, ja se on kiinnostus kankaisten verhojen takana tarjottaviin aterioihin. Finnairin uuden konseptin myötä kuka tahansa pääsee maistelemaan business-luokan ruokatarjoilun inspiroimia aterioita ilman business-luokan lentolippua.

Lentoyhtiö tuo myyntiin Taste of Finnair -valmisateriat Vantaan Tammiston K-Citymarketiin, viiden kilometrin päähän Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Ateriat valmistetaan Finnairin omassa keittiössä lentoaseman tuntumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Haluamme tarjota mahdollisuuden Finnair-elämykseen ja arjen luksukseen kotona, nyt kun matkustamista on rajoitettu monin tavoin, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

Taste of FinnairTaste of Finnair
Taste of Finnair -valmisruoat tuovat Finnairin business-luokan tasoiset ateriat koteihin.

Huippukokkien suunnittelemat Taste of Finnair -ateriat yhdistelevät suomalaisen luonnon makuja japanilaiseen ruokaperinteeseen.

– Aterioissa on inspiroiduttu pohjoismaisista ja japanilaisista mauista ja sesongin raaka-aineista. Menuissa on esimerkiksi suomalaista savunieriää ja poroa, sekä tokiolaisesta katuruokakulttuurista ammentava annos härkää ja teriyaki-retikkakastiketta. Ruokakulttuurejamme yhdistää raaka-aineiden ja niiden luontaisten makujen arvostus ja korostaminen ruoassa ja se näkyy näissäkin aterioissa, Finnair Kitchenin Head of Product Development Juha Stenholm kertoo.

Ateriat tulevat myyntiin K-Citymarket Tammistoon 15. lokakuuta 2020 alkaen.

>> Lue myös: Finnairin kaikissa koneissa on perustajan nimikirjain – tiedätkö, mistä sen löytää? Lue 10 faktaa Finnairista

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuvat: Finnair

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tromssa, Norja

Finnair aloittaa lennot Rovaniemeltä Tromssaan

Wroclaw, Puola

Finnair avaa uuden lentoreitin Puolaan: lennot Wroclawiin alkavat kesällä 2024

Finnair

Muutoksia Finnairin käsimatkatavaroihin: kesäkuusta alkaen halvimmalla lipulla sallitaan vain pieni käsimatkatavaralaukku

Tampere kauniina kesäpäivänä ilmasta kuvattuna.

Finnair lopettaa lennot Tampereelle ja Turkuun – korvaa välin bussiyhteyksillä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja