hero taustakuva

Lapsilta pääsy kielletty! Uudelle luksusristeilijälle pääsevät vain aikuiset

Virgin Voyages artikkelin kuva
Risteilymatkat
Virgin Voyages -varustamo rakentaa laivaa, jonka matkustajien ikäraja on 18 vuotta.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 07.11.2017
facebook   whatsapp

Laadukas risteilykokemus ilman lapsia

Haaveiletko joskus risteilystä, missä matkustajana olisi vain aikuisia? Muun muassa lentoyhtiöitä omistava Virgin-konserni laajentaa risteilybisnekseen, sillä Virgin Voyages -varustamo rakennuttaa parhaillaan omaa risteilyalustaan Italiassa.

Uuden, 2 700 matkustajaa kuljettavan aluksen on määrä aloittaa liikennöinti vuonna 2020. Rakenteilla oleva laiva on ensimmäinen yhtiön suunnittelemasta kolmesta risteilyaluksesta.

Risteilyaluksella tullaan palvelemaan ainoastaan aikuismatkustajia, sillä risteilymatkustajien ikäraja on 18 vuotta, eikä siitä jousteta. Virginin mukaan päätös perustuu risteilijöiltä ja matkailualan ammattilaisilta saatuun palautteeseen. Tavoitteena onkin tarjota premium-tason risteilykokemus, ja aluksen lupaillaan olevan hienostunut.

Virgin-konsernin omistaja, erikoisista tempauksista tunnettu Richard Branson lupaa tulevan aluksen miehistön olevan vesien iloisin, ja että laivasta tulee hyvin tunnistettava. Miehen suunnitelmissa on tehdä kolmesta uudesta aluksesta myös hyvin ympäristöystävällisiä, ja osa laivoilla tarvittavasta energiasta on kaavailtu tuotettavan jätteitä polttamalla.

>> Lue myös: Vain aikuisille! Tässä virolaisessa kylpylässä on lapsilta kielletty osasto

Lähde ja kuva: Virgin Voyages

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.