Hyppää sisältöön

Onko tämä jo aivan liian överiä? Luksushotelliin voi saapua myös helikopterilla – hinta reilut 1000 euroa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 26.01.2018
Yksityinen autokuljetus kuuluu monen hotellin palveluihin. Ylellisyyttä kaipaavalle löytyy toisenlaisiakin kulkuvälinevaihtoehtoja – vaikkapa helikopteri!

Nouto vaikka kotiovelta

Reilun sadan kilometrin päässä Manchesterista sijaitseva York on varmasti yksi Ison-Britannian viehättävimpiä kaupunkeja, jonka keskiaikaiset kadut ja historialliset nähtävyydet houkuttavat vuosittain melkoisia matkailijamassoja. Sieltä löytyy myös huiman ylellinen Grand Hotel & Spa -hotelli, joka on rankattu täyden viiden tähden arvoiseksi.

Luksushotelli on tunnettu muun muassa erinomaisesta palvelusta, ja se haluaakin palvella asiakkaitaan kaikin tavoin. Hotellin uusimman palvelun kerrotaan syntyneen juuri asiakkaiden toiveiden perusteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli on ryhtynyt yhteistyöhön paikallisen ilmailuyhtiön kanssa ja tarjoaa nykyisin asiakkaille helikopterikyytejä hotelliin. Yhteistyökumppanin kaksi helikopteria voivat hakea hotelliasiakkaan vaikka kotiovelta, ja kuljettaa tämän Yorkiin. Aivan hotellin asti ei helikopterilla pääse, vaan muutaman minuutin kestävä loppumatka laukkaradalla sijaitsevalta laskeutumispaikalta perille sujuu luksusautolla.

– Luksushotellina yritämme taata asiakkaille unohtumattoman vierailun. Viime aikoina meiltä on kyselty helikopterien laskeutumispaikoista sekä kopterikuljetuksista, kertoo hotellin toimitusjohtaja Philip Bolson.

Kuljetuksen hinta vaihtelee kopterityypin ja lähtöpaikan mukaan. Edullisimmillaan sen saa noin 1 050 eurolla, jolloin helikopteri tulee hakemaan matkustajia Manchesterin lentokentältä.

Isosta-Britanniasta löytyy hotelleja, joissa on helikoptereille varattu laskeutumispaikka, eli niihin siis pääsee vaikkapa omalla yksityiskopterillaan. Grand on kuitenkin tiettävästi ainoa, jolla on oma nimetty helikopteripalvelunsa. Vastaavia on tarjolla esimerkiksi Dubain kuuluisassa Burj Al Arab Jumeirah -hotellissa sekä Honkongin Peninsulassa.

The Grand avattiin vuonna 2010, ja sen ylellisillä palveluilla on mitä ilmeisimmin ollut kysyntää. Hotelliin avataan keväällä 2018 laajennusosa, johon tulee sata uutta hotellihuonetta. Historialliseen liikerakennukseen saneeratun hotellin kylpylä on kätketty sen kellariholveihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Daily Mail
Kuva: Unsplash / Alec Douglas

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Regent Suite, Seven Seas Splendour

Ökyrikkaiden luksussviitti jättää sanattomaksi – tältä näyttää maailman suurin luksusristeilijän sviitti

Mikä uima-allas! Tästä ei lomaparatiisi enää parane – katso kuvat Malediiveilta

Emiratesin ensimmäinen luokka

Tämä on todellista luksusta! Lennä ikiomassa sviitissä mukavasti makuuasennossa

Luksusristeily

Haaveiletko luksusristeilystä? Näillä laivoilla pääset nauttimaan viiden tähden laivamatkasta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja