Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Ökyrikkaiden luksussviitti jättää sanattomaksi – tältä näyttää maailman suurin luksusristeilijän sviitti

Seven Seas Splendour artikkelin kuva
Risteilymatkat
Suurin luksusristeilijälle koskaan rakennettu sviitti ei jätä mitään toivomisen varaan.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 31.10.2019
facebook   whatsapp

Huipputason palvelut ja erittäin paljon tilaa

Luksusristeilijät ovat useimpien tavallisten matkailijoiden budjettien ulottumattomissa, mutta niillä, joilla on varaa matkustaa kaikkein eksklusiivisimmalla tavalla, on mahdollisuus päästä nauttimaan luksuksesta, josta muut voivat vain haaveilla.

Vuonna 2020 neitsytmatkansa tekevä luksusristeilijä Seven Seas Splendor tarjoaa huippuluksusta maailman suurimman luksusristeilijälle rakennetun sviitin muodossa. Sviitti on noin 20 kertaa tavallista hyttiä suurempi, ja yli 400-neliöinen Regent Suite onkin täynnä huoliteltuja yksityiskohtia, jotka eivät jätä toivomisen varaa.

Aluksen 14. kannella sijaitsevasta sviitistä avautuu vaikuttava näkymä suoraan merelle ja uuteen matkakohteeseen aina laivan saapuessa satamaan. Sviitissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kolmella seinällä, joten näkymä on hyvin vaikuttava.

Sviitissä on olo- ja ruokailuhuoneiden lisäksi päämakuuhuone ja vierasmakuuhuone, mutta myös yli sadan neliön kokoinen parveke, pieni lasitettu aurinkoterassi ja oma spa-osasto. Sviitin kylpyläosastolla on muun muassa oma sauna ja höyryhuone. Sviitissä majoittuvat vieraat saavat myös rajattomat spa-hoidot omassa sviitissään.

Hintaan sisältyvät muun muassa myös henkilökohtainen hovimestari, joka täyttää matkustajien kaikki toiveet sekä henkilökohtainen auto ja kuljettaja jokaisessa satamassa. Sviitin jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan, siitä kertovat muun muassa 177 000 euron arvoinen käsin tehty Hästensin sänky ja spa-osaston italialainen marmori.

Seven Seas Spendor -aluksella on vain yksi Regent Suite -sviitti, ja 413-neliöisessä sviitissä on majoitustilat kuudelle hengelle. Edes sviitin hintalappu ei ole pitänyt ökyrikkaita matkailijoita kurissa, sillä Regent Suite on jo varattu lähes kaikille vuoden 2020 risteilyille. Sviitin all inclusive -hinta kahdelle hengelle on noin 9 700 euroa yötä kohden.

Katso kuvat Seven Seas Splendor -aluksen Regent Suite -sviitista – olisitko valmis majoittumaan täällä?

Seven Seas SplendourRegent Suite, Seven Seas Splendour
Luksussviitissä voi majoittua korkeintaan kuusi henkeä.
Seven Seas SplendourRegent Suite, Seven Seas Splendour
Kylpyhuoneessa eli sviitin spa-osastolla on muun muassa oma hoitoalue spa-hoitoja varten.
Seven Seas SplendourRegent Suite, Seven Seas Splendour
Hästensin sänky on lähes 200 000 euron arvoinen.
Seven Seas SplendourRegent Suite, Seven Seas Splendour
Sviitin ruokasalin yksityiskohdat on muun sviitin tavoin harkittu tarkasti.
Seven Seas SplendourRegent Suite, Seven Seas Splendour
Lasitetuilta aurinkokansilta avautuu esteetön näkymä merelle.

Lähde ja kuvat: Seven Seas Splendor

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Ihanan kaunis ja hillitty, hyvää kansainvälistä tasoa ja makua edustava sisustus!


  2. Liekö sitten kulttuurieroista kyse, mutta omaan makuun tuo arabityylinen (tai venäläinen) luksus menee jo yli, liikaa bling blingiä.


  3. jotkut nauttii ulkoisesta olemisesta ja elämisen kalleudesta,mahtipontisesta elämästä en ole kade,mutta mistä rahat näille ökyrikkaille tulee?tuoko nää rahaa esim Suomeen ,vai onko omat eväät mukana. minkälainen hiilijalanjälki näistä jää,


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.