Hyppää sisältöön

Sporttiloma Kanarialla – katso viisi hotellivinkkiä liikunnalliselle lomalle

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 13.07.2017
Kanariansaaret soveltuvat täydellisesti aktiivilomailuun. Ulkoilusta ja liikunnasta voi nauttia niin rannalla, vuoristossa, vehreässä metsässä kuin vedessäkin. Saarilla järjestetään paljon erilaisia urheilutapahtumia, kuten maratonjuoksuja. Myös hotellitarjonnassa on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden toive pitää lomallakin huolta kunnostaan ja terveydestään - tässä viisi vinkkiä TUIn sporttihotelleista Kanariansaarilla!

ILMOITUS

1. Pilatesta ja spinningiä

Blue Star Marylanza Suites & Spa -hotellissa on yksi Teneriffan parhaista spa- ja kuntokeskuksista. Hotellilla on kolme uima-allasta, joissa voi osallistua vaikka vesiaerobic-tunneille. Fitnesskeskuksessa on tarjolla muun muassa Teneriffan parhaiksi sanottuja pilates- ja spinningtunteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
TUITUI
Blue Star Marylanza Suites & Spa -hotellissa on yksi Teneriffan parhaista kuntokeskuksista.

Kaikista Blue Star -konseptihotelleista löytyy myös harjoitusohjelma, jonka voi toteuttaa itsenäisesti, sekä yhteisiä aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin.

2. Vauhdikas RIU-lomaa

ClubHotel Riu Vistamar sijaitsee korkealla kalliolla hienon Amadoresin rannan ja Puerto Ricon välissä Gran Canarialla. Hotellilla on kuntosali sekä pallokenttä, jossa voi pelata tennistä, jalkapalloa ja koripalloa.

TUITUI
ClubHotel Riu Vistamar -hotellissa järjestetään paljon erilaista liikunnallista ohjelmaa.

Perheille ja pariskunnille suunnitellut RIU Club Hotellit järjestävät vierailleen paljon ohjelmaa ja RiuFit-tunteja, kuten allasjumppaa ja muita ryhmäliikuntatunteja.

3. Aktiviteetteja jokaiseen makuun

TUI Magic Life Fuerteventura sijaitsee pitkän rannan ja parhaiden pyöräilyreittien äärellä Fuerteventuralla. Hotellilla on suuret uima-altaat ja runsas valikoima erilaisia aktiviteetteja, niin aloittelijoille kuin lomallaan haasteita kaipaaville. Aamun voi aloittaa maastopyöräilyllä, sillä hotellilla on oma pyöräilykeskus, tai osallistumalla fitnesstunnille. Useimmat tunnit pidetään ulkona terassilla, josta on merinäköala. Suurella hotellialueella on mahdollisuus myös pelata tennistä ja jalkapalloa. Pidempi uima-allas sopii erinomaisesti kuntouintiin.

TUITUI
TUI Magic Life Fuerteventuran edessä avautuu yksi saaren pisimmistä rannoista, joka suorastaan kutsuu aamulenkille. Saaren parhaat pyöräilyreitit ovat myös aivan ulottuvilla.

TUI Magic Life -konseptihotelleissa on laaja tarjonta urheilua ja ohjattua liikuntaa, kuten maastopyöräilyä, melontaa, purjelautailua, zumbaa, aerobic-tunteja, tennistä, jalkapalloa ja rantalentopalloa. Ateriat, juomat, omatoiminen ja ohjattu urheilu sekä viihdeohjelma sisältyvät hintaan.

4. Kuntoilua ja terveellistä ruokaa

Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli Jandiassa, Fuerteventuralla. Hotellilla on 11 tenniskenttää sekä kattava päiväohjelma täynnä erilaisia aktiviteetteja. Halutessaan hotellissa voi varata ajan myös personal trainerilta. Laguunialtaan rauhassa voi nauttia näköalasta Atlantille ja siellä järjestetään myös rauhallisempia lajeja kuten joogaa.

TUITUI
Robison Club Esquinzo Playan päiväohjelma on täynnä erilaisia aktiviteetteja upeissa maisemissa.

Robinson-hotellikonsepti yhdistää terveellisen elämäntyylin leppoisaan lomailuun. Robinson-hotellien WellFood- ja WellFit-konseptit luovat hyvän tasapainon ravinnon ja kuntoilun välille.

5. Himotreenaajan paratiisi

Hotelli Club La Santa Lanzarotella on paras vaihtoehto, jos haluaa viettää todellisen treeniloman. Täällä voi vapaasti harrastaa yli 30 lajia, osallistua opastuksiin, kilpailuihin, tunneille tai tapahtumiin, ja lainata varusteita.

TUITUI
Hotellin edustalla olevassa laguunissa järjestetään uimatreenejä.

Hotellilla työskentelee yli 40 Green Team -ohjaajaa ja joka viikoksi on kattava viikko-ohjelma, joka sisältää kaikkea purjelautailusta ja pyöräilystä aina tennikseen ja zumbaan. Hotellilla voi harjoitella myös aivan omin päin hyvin varustellulla kuntosalilla tai lähteä lenkille hotellin ympäristöön.

TUITUI
Club La Santa -hotellissa voi kokeilla uusiakin lajeja.

Club La Santasta löytyy muun muassa kolme lämmitettyä 50 metrin pituista allasta, uusi 18-reikäinen puttiviheriö, kaksi urheiluhallia esimerkiksi sulkapalloiluun ja käsipalloiluun , pyöräilykeskus ja korjauspaja sekä joogaa, tanssitunteja ja aerobicia ulkona sekä modernilla tanssistudiolla.

Lue lisää TUIn aktiivilomista!

Urheilutapahtumia Kanarialla

Kanariansaarilla järjestetään paljon erilaisia urheilutapahtumia, kuten maratonjuoksuja:

Teneriffan maraton 12.11.2017

Lanzaroten maraton 9.12.2017

Gran Canarian maraton 21.1.2018

Lähde ja kuvat: TUI

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Solo Sokos Hotel Pier 4

Sokos Hotels avaa uuden hotellin Helsinkiin – aamiaiselle luvataan “kaupungin kiinnostavin puurovalikoima”

Barraquito on kanarialainen kahvijuoma

Tämä kanarialainen herkku sopii vain aikuisille – joko maistoit lomalla Barraquito-kahvia?

Mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen?

Selitys yleiselle hotellitermille: mitä mannermainen aamiainen tarkoittaa?

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja