Hyppää sisältöön

Blog Awards Finland 2015 palkitsee Suomen vetovoimaisimmat blogit

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 15.09.2015
Suomen blogimaailman kirkkaimmat tähdet ja blogimarkkinoinnissa menestyneimmät tekijät palkitaan toimialan yhteisessä The Blog Awards Finland 2015 -gaalassa.

TBAF kokoaa kaikki blogit yhden katon alle

Ensimmäistä kertaa 2. lokakuuta 2015 järjestettävässä The Blog Awards Finland -gaalassa jaetaan tunnustusta ansioituneille suomalaisbloggaajille. Palkinnot jaetaan kaikkiaan yhdessätoista eri kategoriassa.

Kategoriat ovat muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit. Tuomaristo valitsee suosikkinsa kussakin kategoriassa ja lisäksi palkitaan eniten yleisöääniä kerännyt blogi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bloggaaminen kiinnostaa yleisöä ja mainostajia

Bloggaaminen ja bloggaajat vakiinnuttavat jalansijaansa yhä vahvemmin myös suomalaisessa mediakentässä. Vaikka bloggaaminen perustuu yksilöllisyyteen, bloggaamisen ammattimaistuminen asettaa lisää vaatimuksia sen laadulle niin yleisön kuin mainostajienkin taholta.

– Haluamme luoda Suomen kasvavalle blogitoimialalle yhteisen ja puolueettoman kilpailun palkitsemalla vetovoimaisinta sisältöä ja sen parhaita tekijöitä alustasta ja mediasta riippumatta. Kilpailun yhtenä tavoitteena on nostaa esiin myös vaikuttavaa markkinointiviestintää, joka hyödyntää blogien erityispiirteitä. Olemme erittäin iloisia siitä, että koko ala on lähdössä innolla mukaan, kilpailun järjestäjänä toimivan A-lehtien markkinointipäällikkö Terhi Hauskamaa kertoo.

Valinnan takana tuomaristo ja yleisö

Blogikenttään perehtynyt asiantuntijaraati valitsee jokaisesta kategoriasta suosikkinsa, ja yleisöäänestyksessä palkitaan eniten ääniä saanut bloggaaja. Yleisöäänestys on parhaillaan käynnissä.

Tämän vuoden tuomariston muodostavat Blogirinki Median toimitusjohtaja Laura Hakanen, Bastellamedian toimitusjohtaja Ulrika Hirvikallio-Setälä sekä Rantapallo.fi:n päätoimittaja Riikka Krenn, Viestintätoimisto Babler Oy:n ja Suomen Blogimedia Oy:n toimitusjohtaja Tanja Ylikangas, Indiedaysin perustaja ja toimitusjohtaja Esa Suurio, YouTube-verkosto Splay Suomen operatiivinen johtaja Stina Varsikko, Sanoma Lifestylen Community Manager Maria Lieto, Annan päätoimittaja Emma Koivula, Aller Media Oy:n digitaalisen liiketoiminnan johtaja Laura Avonius sekä Trendin ja Lilyn päätoimittaja Jenni Lieto.

Blogimarkkinoinnin tekijöille oma palkinto

TBAF-tapahtuman yhteydessä järjestettävä The Blog Marketing Awards 2015 palkitsee vaikuttavimman blogimarkkinointikampanjan tekijät erillisellä palkinnolla. Tavoitteena on kannustaa markkinoijia hyödyntämään uutta, kuluttajalle merkityksellistä kanavaa tehokkaammin markkinointiviestinnässään tuloksellisuutta unohtamatta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

The Blog Marketing Awards 2015 haluaa myös kannustaa tekemään blogimarkkinointia rohkeasti ja ainutlaatuista lukijasuhdetta arvostavasti. Kampanjoita arvioi ja voittajan valitsee tunnettujen media- ja mainosalanvaikuttajien raati.

>> Äänestä Suomen parasta blogia

Kuva: Istockphoto/kuvankaappaus www.theblogawards.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkablogien nojatuolimatkat

Uppoudu matkakertomuksiin! 7 seikkailua maailmalta, mitkä tuovat helpotusta matkakuumeeseen

Pia Pajunurmi

Yksin matkustamista hehkutetaan, mutta kaikille se ei sovi – suomalainen Pia: “Seurassa on huomattavasti mukavampaa”

Mirka Kallio

Suomalainen Mirka haaveilee talvista lämpimässä ja hitaasta matkailusta: “Minulla ei ole tarvetta käydä monessa paikassa”

Traveldreaming

Christa on nukkunut tuntemattomien luona New Yorkissa ja pelännyt skorpioneja aavikolla – nauttii nyt perhematkoista

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja