Hyppää sisältöön

Lentoemäntä paljastaa salaisuuden: tämä on helpoin tapa päästä kymppikerhoon

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 17.05.2017
Entä jos kymppikerhoon voisikin päästä helposti ja lähes salaa? Pidä mielessä lentoemännän vinkki.

Oletko kuullut tästä tavasta päästä kymppikerhoon?

Kymppikerho on aihe, joka jaksaa aina puhuttaa lentomatkustajia. Lentokoneen ahtaat wc-tilat eivät ehkä ole romanttisimpia lempimispaikkoja, mutta monia kiehtoo silti ajatus seksistä kymmenen kilometrin korkeudessa.

Normaali häveliäisyys on tyypillisin este matkailijoiden kymppikerhohaaveille. Onko mitään kiusallisempaa kuin wc:n taakse seksin aikana kertynyt jono ja kopista ulos asteleva pariskunta?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt nimettömänä pysyttelevä lentoemäntä on paljastanut Reddit-palvelussa tavallista helpomman, miellyttävämmän ja huomaamattomamman tavan päästä kymppikerhoon.

Lentoemäntä suosittelee kymppikerhosta kiinnostuneille pariskunnille A320P- ja A321P-konetyyppien takaosasta löytyviä vierekkäisiä wc-tiloja. Lentoemännän mukaan kahden erillisen wc-kopin välinen seinä on erittäin helppoa työntää auki.

Kyseiset lentokonevessat ovat yhdistettynä tavallista tilavampia, sillä ne sopivat myös pyörätuolia käyttäville matkustajille.

– Voitte mennä kahteen koppiin yhtä aikaa, avata seinän ja pitää hauskaa. Mutta älkää unohtako laittaa seinää takaisin paikoilleen, kirjoittaa lentoemäntä.

Lentoemännän jakamista tiedoista selvisi tämän työskentelevän sveitsiläisen Swiss International Air Lines -lentoyhtiön palveluksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso havainnollistava kuva lentoemännän suosittelemista wc-tiloista täältä. Airbusin suunnittelema wc-tilamalli otettiin käyttöön tavallisten käytävän kahdella eri puolella sijaitsevien koppien tilalle.

>> Lue myös: Tiesitkö tämän kymppikerhosta? 6 faktaa seksistä lentokoneessa

Lähde: The Sun
Kuva: iStockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halpalentoyhtiö Eurowings avaa uuden reitin Suomesta

Easyjetin lennot Suomesta

Halpalentoyhtiö Easyjet avaa kuusi uutta reittiä Suomesta

Miksi jet lag on pahempi itään matkustettaessa?

Oletko huomannut saman? Jet lag iskee pahemmin itään päin matkustettaessa – tässä syy

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja