Hyppää sisältöön

Seksi lentokoneessa kiinnostaa useita – todellisuudessa vain harva on lunastanut kymppikerhon jäsenyyden

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 30.11.2016
Kymppikerho on käsite joka kiehtoo lentomatkustajia, mutta vain harva on lopulta lunastanut kerhon jäsenyyden.

Economy-luokka kaikkein otollisin pienelle flirtille

Vain 3,8 % lentomatkustajista on harrastanut seksiä lentokoneessa eli päässyt niin kutsuttuun kymppikerhoon, kertoo tuore tutkimus. Yhdysvaltalaisen charter-lentoja tarjoavan Stratos Jetsin tekemässä tutkimuksessa haastateltiin 2 000 vähintään kerran vuodessa lentävää matkustajaa.

Nimenä kymppikerho viittaa matkustajakoneiden lentokorkeuteen noin kymmenessä kilometrissä. Kerhon jäsenyys taas merkitsee seksin harrastamista lennon aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutkimuksen tulokset paljastavat romantiikan olleen useiden lentomatkustajien mielessä. Jos kymppikerhoon on yltänyt vain alle neljä prosenttia, vastaajista lähes puolet on harrastanut hieman kevyempää lemmiskelyä: 40,6 % on suudellut jotakuta lennolla ja 16,5 % tunnustaa hyväilleensä toista henkilöä lennon aikana. Vyötärön alapuolelle hyväilyn on vienyt 6,7 % vastanneista. Yli puolet vastanneista eli 52,2 prosenttia kertoo kymppikerhon kuitenkin kiinnostavan.

Mielikuvissa kymppikerhoon pääsy tapahtuu usein lentokoneiden wc-tiloissa, mutta todellisuudessa useimmat matkustajat (79,6 %) pitivät economy-luokan istuimia kaikkein otollisimpana paikkana lempeisiin tapahtumiin. Vain 25 % kaikista fyysisistä huomionosoituksista tapahtuukin lentokoneen vessassa. Business-luokassa on yllättävän kuivat tunnelmat, sillä pehmeät penkit ja lentokoneen parhaat puitteet houkuttavat toimintaan vain 21,1 prosenttia vastanneista.

Kyselyn tulosten perusteella lentomatkustajat ovat hyvin uskollisia kumppaneilleen tai vaihtoehtoisesti hyvin ujoja lähestymään muita, sillä valtaosa lennonaikaisista lemmenleikeistä (79,4 %) tapahtuu oman puolison kanssa. Tuntemattoman kanssa puuhiin on ryhtynyt kuitenkin 19,6 % matkustajista. Matkustamohenkilökunnan kanssa intiimikosketuksiin kertoi päässeensä vain 2,3 prosenttia vastanneista.

Kaikki lentomatkustajat eivät kuitenkaan ole kiinnostuneita saamaan lentomatkoilleen vipinää, sillä 55,8 % vastanneista ottaisi mieluummin viereensä tyhjän penkin kuin hyvännäköisen vierustoverin (44,2 %).

>> Lue myös: Tiesitkö tämän kymppikerhosta? 6 faktaa seksistä lentokoneessa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Stratos Jets
Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Auringonottoa yläosattomissa

Ottaisitko aurinkoa alasti? Näiden maiden asukkaat suuntaavat rannalle alastomina

Rakkaushotelli

K-18! Tässä lemmenhotellissa pariskunnat voivat pulahtaa kylpyyn jättimäiseen samppanjalasiin

Voiko kymppikerho johtaa vaikeuksiin virkavallan kanssa?

Uskaltaako kymppikerhoon yrittää? Seksi lentokoneessa ei ole aina hyvä idea – nämä asiat vaikuttavat seurauksiin

Gran Canarian Maspalomas ja Playa del Ingles ovat seksituristien suosiossa

Kanarian härski salaisuus: suomalaisten suosima lomakohde houkuttelee turisteja seksihotelleilla ja parinvaihtoklubeilla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja