Jambo!
Terkut Keniasta.

Oltiin juuri parin viikon reissulla (viikon safari ja viikko Mombasassa).
Safarilla käytiin Mount Kenialla, Samburussa, Sweet waterin yksityisessä puistossa, Lake Naiwashalla, sekä Masai Marassa. Safari oli tosi monipuolinen, niin maiseman kuin ilmastonkin suhteen. Saimme tosi kattavan kuvan Kenian luonnosta. Nähtiin Big Five ja kaikki muutkin eläimet, mitä Avaraluonto –pohjalla osasi kaivata.

Mombasassa oltiin sitten sukeltamassa ja pötköttelemässä. Sukelluksilla näimme ilahduttavan paljon kilpikonnia ja delfiinejä, runsaiden kalaparvien lisäksi. Rannat olivat upeat ja aktiviteetteja riitti. Mombasa palveli loistavasti safarin päälle aurinkokohteena, mutta en itse lähtisi pelkästään sinne lomailemaan. Aurinkokohteita löytyy kyllä lähempääkin.

Koko reissulla hotellit olivat erittäin hyvätasoisia. Myös ruoka oli varsin hyvää, jokaiselle jotain periaatteella buffa joka hotellissa. Kenellekään ei tullut mitään vatsavaivoja.

Matkan järjestäjänä meillä oli Simba Experience, jota voin suositella todella lämpimästi. Matkalla sai rahoillensa hyvin vastinetta. Koko reissu oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Kuskimme oli myös erittäin miellyttävä ja asiantunteva. Koko ajan oli sellainen tunne, että olemme erittäin hyvissä käsissä.