Hyppää sisältöön

Uusi Lappi-hotelli keskelle Helsinkiä – voiko tämä toimia?

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 07.02.2017
Lappia voi tunnelmoida tulevaisuudessa myös keskellä Helsinkiä.

Uusi hotelli Helsingin keskustaan

Lappilainen Lapland Hotels avaa hotellin Helsingin keskustaan keväällä 2018. Aikaisemmin pääosin Lapissa toimivan ketjun hotellit ovat laajentuneet Lapin ulkopuolelle vuonna 2015 avatuilla Oulun ja Tampereen kaupunkihotelleilla, ja nyt ketju laajentaa Helsinkiin.

– Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana entisestään. Helsinki puolestaan on noussut erittäin kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi. Tämän vuoksi toteutamme seuraavan kaupunkihotellimme juuri Helsinkiin, sanoo Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaan Lapland Hotels Bulevardiin on suunnitteilla 182 hotellihuonetta, joiden sisustuksessa näkyvät luonto ja pohjoisen mystiikka. Yli sataan huoneeseen rakennetaan myös sauna ilmentämään Lapin tunnelmaa ja pohjoista hyvinvointia.

– Uskomme, että lappilaisuus on meille Helsingissäkin erittäin positiivinen erottautumistekijä niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin vieraiden näkökulmasta. Uusi hotellimme toteutetaan laadulla, joka tyydyttää vaativammankin matkailijan toiveet. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä Bulevardilla on osa asemoitumistamme Helsingin hotellitarjonnassa, kertoo Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Lappilainen teema näkyy myös hotellin ravintolapalveluissa, joihin haetaan inspiraatio Lapin raaka-aineista. Uusi hotelli valmistuu keväällä 2018 Helsingin Bulevardille.

Lähde ja kuva: Lapland Hotels

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

All inclusiven plussat ja miinukset

All inclusive -hotellien plussat ja miinukset – 4 parasta ja 4 pahinta asiaa

Maailman kuuluisimmat hotellit

Kuinka monta tunnet? 10 legendaarista hotellia, joissa haluat yöpyä salaperäisen menneisyyden takia

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja