Hyppää sisältöön

Reval-hotellit Riiassa

Rantapallo Päivitetty: 19.06.2012
Riika, Latvian pääkaupunki, sijaitsee muutaman kilometrin päässä Riianlahdelta Daugava-joen varrella.

Voit tehdä kaikki Reval-hotellien varaukset netissä

Reval Hotel Latvia

Reval Hotel Latvia Riika on moderni business-hotelli, jossa on konferenssikeskus ja kokoustila. Hotelli on suurin konferenssikeskus Latviassa ja samalla Baltian suurin konferenssihotelli. Reval Hotel Latvia tarjoaa 15 konferenssihuonetta ja yhteensä yli 2000 neliömetriä kokoustilaa. Suurin huoneista on Omega, johon mahtuu enimmillään 1100 henkeä. Hotelli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja sekä pitopalveluja neuvotteluihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli on 27 kerrosta korkea ja useimmissa upper executive-huoneissa on erinomainen näköala Riian Vanhaankaupunkiin ja Väinäjoelle. Kaikki Reval Hotel Latvian huoneet ovat hyvinvarsuteltuja langattomine internetyhteyksineen, minibaareineen ja televisioineen. Varattavissa on niin tupakoivien ja tupakoimattomien huoneita, kuin allergiaystävällisempiä huoneita. monet hotellin huoneista ovat esteettömiä. Hotellissa on ravintola Esplanade, joka tarjoaa esimerkiksi aamiaisen, sekä Shogun-ravintola, josta saa iltapalaksi esimerkiksi sushia. Rentoutumista varten hotellissa on sauna, kuntosali ja solarium, ja lisäksi hotellivieras voi varata itselleen hieronnan tai kauneushoitoja.

Reval Hotel Ridzene

Reval Hotel Ridzene on viiden tähden hotelli niin liikematkailijoille kuin laatua arvostaville turisteille. Tässä hotellissa palvelu, majoitus, ravintolat ja kokoustilat ovat Riian parhaimmistoa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Riiassa ja tarjoaa vieraiden käyttöön 7 neuvotteluhuonetta, joista suurimpaan mahtuu enimmillään 85 henkeä. Hotelli tarjoaa liikematkustajille lisäksi pitopalveluja ja muita kokouspalveluita.

Hotellissa voi rentoutua esimerkiksi juoman äärellä Bar Ridzenessä, tai antaa ympärivuorokautisen huonepalvelun hemmotella. Hotellista löytyy niin tavallinen sauna kuin turkkilainenkin sauna. Hikeä voi saada pintaan myös hotellin kuntosalilla, ja saatavilla on lisäksi kauneushoitoja.

Reval Hotel Elizabete

Uusin Riiassa sijaitseva Reval-hotelli on Reval Hotel Elizabete. Hotelli sijaitsee keskellä Riian ostos- ja liikealueita. Hotellissa on 228 tilavaa huonetta, joihin kuuluu esimerkiksi langaton internet, minibaari ja elokuvapalvelu. Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja kasi huoneista on esteettömiä.

Aamiaisen voi hotellissa nauttia joko buffetista, tai aikaisina aamuntunteina hotellin aulan pika-aamiaisella, josta voi napata kahvia, kroissantin ja hedelmän ennen kiiruhtamista kaupungille. Elizabete-hotelli tarjoaa 2 kokoushuonetta jopa 60 hengelle ja kokouspalveluihin kuuluvan tarjoilun ja muita palveluita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Riian nähtävyydet

Riikaan pääsee edullisesti ympäri vuoden – kaupungin 20 parasta nähtävyyttä

Via Baltican reitin parhaat palat

Via Baltican kiinnostavimmat paikat – 8 syytä lähteä legendaariselle automatkalle

Riika, Latvia

Edullinen ja lähellä: viisi vinkkiä kaupunkilomailijan Riikaan

Jokiristeily Riiassa

Tämän sinäkin haluat kokea! Jokiristeilyllä on helppo tutustua Riikaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja