Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hotellivinkit Porvooseen – löydä itsellesi sopiva majapaikka

Shutterstock artikkelin kuva
Hotellit
Porvoo on matkailijoiden suosiossa erityisesti kesäisin. Useimmat piipahtavat kaupungissa vain yhden päivän ajan, mutta Porvoon hotellitarjonta mahdollistaa myös pidemmän vierailun. Lue hotellivinkit Porvooseen!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.06.2021
facebook   whatsapp

Hotelli Seurahovi

Hotelli Seurahovi on useimmille matkailijoille sopiva perushotelli, joka valtti on keskeinen sijainti: hotelli sijaitsee aivan torin ja linja-autoaseman vieressä.

Hotellissa on 37 huonetta, joiden joukossa on paitsi kahden myös kolmen hengen huoneita. Huonevalikoimaan kuuluu myös yksi sviitti.

Hotelli Seurahovi
Rauhankatu 27

>> Varaa majoitus Hotelli Seurahovista!

Old Town B&B Ida-Maria

Tunnetun museotorin laidalla sijaitseva majatalo tarjoaa majoituskäyttöön neljä huonetta, jotka sijaitsevat 1700-luvulla rakennetussa kiinteistössä. Lisäksi B&B:n omistuksessa on myös ranta-aitta, jossa voi majoittua toukokuusta syyskuulle.

Vuonna 2012 perustetun Old Town B&B Ida-Marian kaikki huoneet sijaitsevat ullakkokerroksessa. Huoneiden lisäksi ullakolla sijaitsee myös asukkaiden käytössä oleva yhteinen olohuone. Tarjolla on kaksi perhehuonetta sekä kaksi pientä kahden hengen huonetta.

Old Town B&B Ida-Maria
Välikatu 10 A

>> Varaa majoitus Old Town B&B Ida-Mariasta!

Pariisin Ville

Vanhassa Porvoossa sijaitseva Pariisin Ville on tunnelmallinen ja valoisa putiikkihotelli. Pariisin Villessä on kymmenen kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Kaikki huoneet on sisustettu yksilöllisesti klassisin ratkaisuin. Kaikissa huoneissa on erikseen makuu- ja olohuone.

Pariisin Ville on ensisijaisesti aikuisille suunnattu hotelli, mutta myös 7–15-vuotiaat lapset ovat myös tervetulleita hotelliin. Omistajien intohimo ruokaan näkyy myös asiakkaille, sillä aamiaisella on panostettu lähiruokaan, ja valikoima on hyvin laadukas. Lisäksi Pariisin Villen yhteydessä toimii viiniterassi, joka on avoinna kesäisin.

Pariisin Ville
Jokikatu 43

>> Varaa majoitus Pariisin Villestä!

Hotelli Sparre

Hotelli Sparre on yksinkertainen perushotelli, joka sijaitsee keskellä Porvoota. Se sopii mainiosti niin perheille kuin esimerkiksi liikematkailijoillekin. Viihtyisällä hotellilla on 41 huonetta, missä on tilat yhteensä 80 vieraalle.

Hotellissa on yksi superior-tason huone, ja noin puolet huoneista ovat yhden hengen huoneita, ja loput kahden hengen huoneita. Lisäksi hotellissa on yksi huoneisto.

Hotelli Sparre
Piispankatu 34

>> Varaa majoitus Hotelli Sparresta!

Putiikkihotelli Onni

Aivan Porvoon tuomiokirkon kupeessa kohoava putiikkihotelli Onni sijaitsee tunnelmallisessa 1700-luvun kartanorakennuksessa. Onni on Pariisin Villen sisarhotelli.

Hotellissa on vain neljä huonetta ja erillisrakennuksessa sijaitseva sviitti, joten tunnelma on hyvin intiimi. Kaikki huoneet ovat yksilöllisiä, ja ne on sisustettu rakennuksen alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Huoneet ovat eri tyylisiä, ja tarjolla on talonpoikaishuone, kartanohuone, funkishuone ja retrohuone.

Boutique Hotel Onni
Kirkkotori 3

>> Varaa majoitus putiikkihotelli Onnista!

>> Lue lisää vinkkejä Porvooseen Rantapallon kohdeoppaasta!

Puuttuuko suosikkihotellisi listalta? Kerro hotellikokemuksistasi kommenteissa!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.