Hyppää sisältöön

Berliinin parhaat hostellit

Rantapallo Päivitetty: 19.06.2012
Berliini kuluu reppureissaajien ja reilaajien suosikkeihin. Edullinen majapaikka löytyy helposti - sekä hostellien taso että tarjonta on hyvä.

EastSeven Berlin Hostel

Berliinin Prenzlauer Bergin kaupunginosa tunnetaan rennoista baareistaan, kuppiloistaan sekä opiskelija- ja taiteilija-asukkaistaan. Mutkaton EastSeven-hostelli sopii hyvin paikan henkeen. Huoneet ovat yksinkertaisia mutta siistejä, henkilökunta ystävällistä ja kielitaitoista. Oleskelutiloihin kuuluu myös viihtyisä puutarha. Langaton nettiyhteys kattaa koko hostellin. Myös sijainnin suhteen EastSeveniä on helppo suositella, berliiniläisittäin tärkeä metrolinja U2 kulkee aivan vierestä.

EastSeven Berlin Hostel
Schwedter Strasse 7, 10119 Berlin
www.eastseven.de

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ostel – das DDR-Design-Hostel

Aitoon DDR-henkeen sisustettu Ostel kuuluu Berliinin erikoisimpiin hostelleihin. Kaikki huoneet on kalustettu itäsaksalaisittain ja myös sijainti betonilähiössä Ostbahnhofin luona sopii kuvaan. East Side Gallerylle eli taiteilijoiden kuvittamalle viimeiselle pystyssä olevalle Berliinin muurin pätkälle on vain lyhyt kävelymatka. Kulkuyhteydet Ostbahnhofilta kaikkialle Berliiniin ovat hyvät ja Schönefeldin lentokentälle laskeutuva pääsee sinne suoraan paikallisjunalla.

Ostel – das DDR-Design-Hostel
Wriezener Karree 5, 10243 Berlin
www.ostel.eu

Heart of Gold Hostel

Jos Douglas Adamsin Linnunradan käsikirja liftareille on tuttu opus, niin todennäköisesti viihdyt tässä hostellissa. Koko paikka on teemoitettu Kultasydän-avaruusalukseksi. Hostellin sijainti Friedrichstrassen aseman lähellä antaa mahdollisuuden tutustua moniin nähtävyyksiin jalkaisin. Esimerkiksi Unter den Linden ja Brandenburger Tor ovat vaivattoman kävelymatkan päässä. Heart of Gold -hostelli on pidetyssä maineessa ja luottaa siihen itsekin: asiakkaille luvataan rahat takaisin, jos he eivät viihdy.

Heart of Gold Hostel
Johannisstr. 11, 10117 Berlin
www.heartofgold-hostel.de

Esittelyssä Rantapallon Berliini

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Berliinin kylpylät

Joko tiesit? Berliinin kylpylät voivat saada suomalaisenkin kainostelemaan – varaudu estottomaan nakuiluun

Berliinin nähtävyydet

Berliinin parhaat nähtävyydet – 21 paikkaa, jotka kannattaa painaa mieleen

Tropical Islands, Saksa

Kokeilisitko? Saksan keinotekoinen tropiikki hämmentää – helppo päiväkohde Berliinistä

Nainen ottamassa selfietä vanhan museorakennuksen edessä Berliinissä.

Eurowings aloittaa lennot Rovaniemeltä Berliiniin

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja