Eclectic Hotels / King Street Townhouse
Manchesterin upein uima-allas

Yksi maailman upeimmista uima-altaista löytyy paikasta, jota et olisi ikinä arvannut – pääset sinne helposti myös Suomesta

Olisitko arvannut lähteväsi Manchesteriin eksoottisen uima-altaan perässä?

Manchesteriin on piilotettu ihana uima-allas

Kun mietitään maailman upeimpia uima-altaita ja niiltä avautuvia maisemia, mieleen tulevat ehkä trooppisten saarten mereen sulautuvat altaat kaukomailla tai Santorinin kaltaisten Euroopan lomaparatiisien tarjonta.

Ison-Britannian pohjoisosassa sijaitseva Manchester ei varmasti ole ensimmäisenä mielessä. Sieltä löytyy kuitenkin uima-allas, joka on ehdokkaana luksusmatkailusivusto Mr & Mrs Smithin vuosittaisessa listauksessa. Kategoriana on parhaalla maisemalla varustettu uima-allas.

Uima-allas on piilotettu King Street Townhouse -nimisen hotellin seitsemänteen kerrokseen. Infinity pool luo illuusion päättymättömänä jatkuvasta altaasta, vaikka itse allas onkin varsin pieni.

Juuri maisema onkin tämän uima-altaan vahvuus, sillä altaasta käsin voi ihailla suoraa näkymää Manchesterin kaupungintaloa ja sen komeaa kellotornia kohti. Tarvittaessa porealtaaksikin muuttuva allas on avoinna vain hotellin asukkaille.

Näyttävä allas on monille matkailijoille syy valita juuri tämä hotelli. Jo nopea vilkaisu Instagramiin paljastaa, että poseeraus altaalla on lähes pakollinen ohjelmanumero hotellivieraille.

Miksi matkustaa Manchesteriin?

Manchester on yksi Ison-Britannian suurimpia kaupunkeja, johon liittyvät stereotypiat ainaisesta sateesta. Kenties parhaiten Manchester tunnetaan jalkapallokaupunkina – onhan kaupungilla kaksi merkittävää seuraa Manchester United ja Manchester City.

Myös monet kuuluisat brittiläiset pop- ja rock-yhtyeet ovat lähtöisin juuri Manchesterista, mikä vetää kaupunkiin musiikkifaneja. Esimerkiksi Oasis, Stone Roses ja The Smiths ovat profiloituneet vahvasti nimenomaan manchesterilaisina bändeinä.

Manchesteriin pääsee Suomestakin suorin lennoin, mikä tekee siitä helpon vaihtoehdon Lontoolle. Finnairin reitti Helsingistä Manchesteriin vie kaupunkiin noin kolmessa tunnissa.

Katso alta Instagramissa jaettuja kuvia Manchesterin komeimmasta uima-altaasta!

Manchester killin it

A post shared by Tasha Prosser (@tashaprosser) on

this place is amazing !! 😍😍

A post shared by T Millington (@tiamillington) on

What a beautiful hotel… 😍 Can’t wait to see my best friend @liv.ssss get married tomorrow 👰💍

A post shared by E M M A C O O P E R (@emmacooper21) on

Lähde: Mr. And Mrs. Smith, Eclectic Hotels / King Street Townhouse
Kuvat: Eclectic Hotels / King Street Townhouse, Instagram

Päivitetty: 27.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia