Hyppää sisältöön

Tällainen on viihdekeskus Flamingo

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 12.10.2013
Viihdekeskus Flamingo sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbon kyljessä. Pohjoismaiden suurin viihdekeskus tarjoaa koko perheelle sopivan viihdepaketin.

Flamingo Spa on viihdekeskuksen sydän

Vantaan Flamingossa saman katon alta löytyvät niin kylpylä-, ravintola- ja viihdepalvelutkin. Kokonaisuuteen kuuluu myös Sokos Hotel Flamingo -hotelli.

Flamingon sydän on sen monipuolinen vesipuisto- ja kylpyläkokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluu Suomen suurin sisävesipuisto. Flamingo ei tyydy pelkkiin tavallisiin uima-altaisiin, sillä allasvalikoimasta löytyy esimerkiksi geysirejä, vesiliukumäkiä ja hieroma-altaita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vesipuistoa täydentävät hemmottelevat hoito-osastot. Aikuisille suunnattu Spa- ja Wellness-maailma on tarkoitettu rauhallisuuden keitaaksi vauhdikkaan vesipuiston rinnalle. Kylpylän kuuden erilaisen saunan joukossa on muun muassa vuodenaikojen mukaan muuttuva teemasauna. Kylpylä tarjoaa erilaisia hierontoja ja hoitoja.

Rentouttavan kylpylän ohella viihdekeskuksesta löytyy useita muita hyvinvointipalveluja kauneushoitolasta kuntokeskukseen ja lääkäriasemaan.

Viihdettä moneen makuun

Flamingossa riittää tekemistä. Kuusi salia käsittävän Finnkinon elokuvateatterin lisäksi viihdekeskuksestä löytyy myös keilahalli sekä Megazone. Ravintoloita löytyy kreikkalaisesta pikaruokaravintoloihin.

Viihdekeskuksen tarjonnan täydentää W Nightclub -yökerho. Tuhannen asiakaspaikan yökerho tanssittaa juhlakansaa lauantai- ja sunnuntaiöisin.

Koska Flamingon vieressä sijaitsee yksi Suomen suurimmista ostosparatiiseista, shoppailu on varmasti monen vieraan tehtävälistalla. Flamingon kauppagallerian erikoisliikkeistä löytyy monipuolinen valikoima korkeatasoisia merkkituotteita. Galleriassa aloitettua shoppailukierrosta voi jatkaa viereisen kauppakeskus Jumbon liikkeissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kauniita unia Sokos Hotel Flamingossa

Viihdekeskuksen kyljestä löytyy 13-kerroksinen hotelli, jossa voi levähtää vauhdikkaan päivän jälkeen. Yli 300 huonetta kattavassa Sokos Hotel Flamingossa on myös hyvät puitteet kokouksien pitämiseen ja tapahtumien järjestämiseen.

Flamingo sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa Kehä III:n varressa, ja sinne on helppo matkustaa sekä omalla autolla että bussilla. Keskuksessa on ilmaista pysäköintitilaa 800 autolle.

Teksti: Jenna Lehkonen, Anni Moilanen
Kuva: Viihdekeskus Flamingo

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mies ja nainen kylpylässä uima-altaassa nauramassa suihkun alla.

Kaikki Suomen kylpylät – mikä sopii sinulle?

Japanilainen kylpylä Tukholmassa

Oletko kuullut Tukholman epätodellisesta K-16-kylpylästä? Aivan kuin olisit Japanissa – uimapuvun voit jättää kotiin

Vantaan ulkoilualueet

Ravintolavinkit Vantaalle – 25 ruokapaikkaa, joissa makuelämys on taattu

Näin suunnittelet kylpyläloman Kanarialla

Millaisia kylpylät ovat Kanarialla? 6 asiaa, jotka haluat tietää ennen lomaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja