Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Nauti laatuviineistä myös lennolla – lentoyhtiöt, joilla on kaikkein laadukkain viinivalikoima

Shutterstock artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Hyvistä viineistä ei tarvitse luopua lentomatkoilla, kunhan valitset lentoyhtiön huolella. Katso, mitkä yhtiöt tarjoavat matkustajille kaikkein parhaat viinit!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 22.02.2019
facebook   whatsapp

Vuoden 2018 parhaat lentokoneviinit

Hyvä viini kruunaa aterian kuin aterian, myös lennolla. Matkailulehti Business Travellerin vuosittain jakamat The Cellars in the Sky -palkinnot paljastavat australialaisen Qantasin tarjoavan kaikkein parhaan viinivalikoiman kymmenen kilometrin korkeudessa.

Vuodesta 1985 lähtien jaetut palkinnot ovat paljastaneet voittajan kilpailussa ilmojen viiniherruudesta. Maanantaina 18. helmikuuta 2019 Lontoossa jaetut palkinnot paljastivat vuoden 2018 voittajat. Qantas voitti kultapaikan useissa kategorioissa: paras ykkösluokan valkoviini, paras ykkösluokan kuohuviini, paras ykkösluokan viinikellari ja paras business-luokan kuohuviini.

Palkinnot jaettiin 33. kertaa ja mukana oli 33 lentoyhtiötä. Business Traveller lähetti kilpailukutsun lentoyhtiöille, joista 33 osallistui mukaan. Myös Finnair otti osaa kilpailuun, mutta ei sijoittunut palkinnoille.

Kategorioiden voittajat valittiin sokkotestin perusteella. Neljä asiantuntijaa maisteli yhteensä 240 viiniä kahden päivän aikana.

Palkinnot jaettiin useassa kategoriassa, sillä sekä business- että ykkösluokan viineistä palkittiin niin parhaat valko- ja punaviinit kuin kuohuviinit ja jälkiruokaviinitkin. Lisäksi kummastakin luokasta valittiin parhaat viinikellarit.

Lentoyhtiöt, joilla on paras viinikellari

  1. Qantas
  2. Cathay Pacific
  3. Ana, Qatar Airways
  4. American Airlines

>> Katso kaikki tulokset Business Travellerin verkkosivuilta!

Lähde: Business Traveller
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.