Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Helsingistä kesällä risteillen päiväksi Maarianhaminaan – reitillä liikennöivät Tallink ja Viking Line

Shutterstock artikkelin kuva
Risteilymatkat
Sekä Tallinkin että Viking Linen alukset risteilevät kesällä 2020 Maarianhaminaan.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 13.07.2020
facebook   whatsapp

Uusi risteilyreitti kesälle 2020

Risteilyn ystäville on luvassa lisää iloisia uutisia, sillä sekä Tallink että Viking Line tekevät kesällä 2020 risteilyjä Ahvenanmaan Maarianhaminaan. Jo aiemmin Tallink ilmoitti, että Silja Serenade -laiva risteilee tänä kesänä poikkeuksellisesti Helsingistä Riikaan.

Viking Line risteilee Maarianhaminaan 1. heinäkuuta alkaen M/S Gabriella -aluksella. Risteilyjä tehdään Helsingistä kolmesti viikossa, aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Laiva lähtee Helsingistä klo 15.30, saapuminen Maarianhaminaan on seuraavana aamuna klo 8 ja lähtö takaisin kohti Helsinkiä on klo 16.

Tallink taas risteilee Helsingistä Maarianhaminaan neljästi heinäkuun aikana Baltic Queen -aluksella. Lähdöt ovat 3.7., 10.7., 17.7. ja 24.7. Risteilyt lähtevät Helsingistä klo 18.30 ja ne ovat perillä Maarianhaminassa seuraavana aamuna klo 9. Takaisin Helsinkiin lähtee klo 18.

Ahvenanmaa on mainio kesäkohde, jossa päivän voi viettää tutustuen Maarianhaminan kaupungin nähtävyyksiin tai Ahvenanmaan kauniiseen luontoon. Lyhyiden välimatkojen ansioista jo yhdessä päivässä ehtii kokea monenlaisia elämyksiä.

Lähde: Tallink Silja ja Viking Line
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.