Hyppää sisältöön

Tältä näyttää aurinkoinen Hammamet – katso kuvasarja Tunisiasta

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 16.11.2014
Välimeren rannalla sijaitseva Tunisian Hammamet tarjoaa matkailijalle paitsi ikimuistoisen rantaloman, myös mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen kulttuuriin. Katso kuvat monipuolisesta lomakohteesta!

Aurinkoa ympäri vuoden

Hammamet on aurinkovarma matkakohde, sillä Afrikan pohjoisosassa sijaitseva lomakaupunki tarjoaa vierailijoille aurinkoa vuoden ympäri. Kesäisin lämmintä on mukavat 30 astetta.

Muun Tunisian tavoin myös Hammamet on oikea kulttuurien sulatusuuni. Kaupungissa välimerellinen elämäntapa sekoittuu afrikkalaiseen ja islamilaiseen kulttuuriin, ja lopputulos on kiinnostava myös matkailijan näkökulmasta. Minareeteista viisi kertaa päivässä kajahtavat rukouskutsut ja maltillinen pukeutuminen muistuttavat islamilaisuudesta, keskipäivän siestat taas tuovat Välimeren tunnelmaa keskelle pohjoisafrikkalaisia maisemia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hammametiin voi matkustaa sekä reittilennoilla että lomalennoilla. Pakettimatkoja kohteeseen järjestää muun muassa Detur.

Katso kuvat monipuolisesta kohteesta ja anna Hammametin eksotiikan vietellä!

1. Sinivalkoinen paratiisimaisema

Hammametin värit ovat sininen ja valkoinen. Kirkkaansininen taivas yhdistettynä vitivalkoiseen hiekkaan luovat hienon maiseman, jota täydentävät sinivalkoiset talot.

2. Ota rennosti rannalla

Hammamet on mainio rantakohde. Pitkillä rannoilla on mukava viettää rentoa lomapäivää auringosta nauttien ja meri-ilmaa haistellen.

3. Ihastele rannan värikylläisyyttä

Hammametin rannoilla näkee runsaasti värikkäitä kalastajaveneitä, jotka tuovat oman mausteensa tunisialaiseen rantaelämään. Värikkäissä veneissä riittää katseltavaa, eikä rannoilta löydä helposti kahta samanlaista kalastajavenettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Kiertele Medinassa

Hammametin vanha kaupunginosa Medina on täynnä kauniita rakennuksia ja kapeita kujia, joilla seikkaillessa kuluu helposti kokonainen lomapäivä. Katsele paikallisia rakennuksia ja kurkista, mitä seuraavan kulman takaa löytyy.

5. Seuraa paikallista arkea

Useiden kulttuurien sulatusuuni Hammamet on erinomainen kohde seurailla paikallista elämää, sillä kaupungin monipuolisuus takaa yllätyksiä.

6. Päätä lomapäivä auringonlaskuun

Päivä Hammametissa saa täydellisen päätöksen, kun otat mukavan asennon ja katselet auringonlaskua rannan tuntumassa.

>> Etsi halpoja lentoja Hammametiin Rantapallon lentohaun avulla!

Kuvat: Flickr / Chris Murphy, Getty Images

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tunis, Tunisia

Turistien unohtamassa kohteessa on hylätty hotelli, joka näyttää ylösalaisin käännetyltä pyramidilta

Tähtien sota -kuvauspaikat Tunisiassa

Hylätyt kuvauspaikat yllättävät matkailijan – hittielokuvan lavasteet jätettiin aavikolle

Soussen ranta

Koe eksoottinen Tunisia – 27 kuvaa Soussesta

Tunisia

Matkustatko Tunisiaan? Lue ulkoministeriön tuoreet ohjeet matkailijoille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja