Hyppää sisältöön

Thaimaa parhaimmillaan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 17.07.2014
Thaimaa parhaimmillaan -matkakirja esittelee suomalaisten suosikkikohteen.

Kaikki Thaimaasta

Thaimaassa asuvan kokeneen matkailutoimittajan Antti Helinin Thaimaa parhaimmillaan -opas näyttää suomalaisten rakastaman matkakohteen kiehtovampana kuin koskaan ennen. Teos on uudenlainen matkaopas, joka koostuu vauhdikkaista matkakertomuksista Thaimaan parhaisiin matkakohteisiin. Mukana ovat vanhojen kestosuosikkien lisäksi myös tuntemattomampia kohteita, jotka saavat uteliaisuuden heräämään. Matkaoppaan lukeminen on harvoin näin hauskaa ja avartavaa!

Thaimaasta eivät seikkailut tai elämykset lopu, mutta maa herättää myös lukemattomia kysymyksiä, joihin voi etsiä vastauksia kirjan sivuilta. Mistä löytyy Thaimaan salaisin saari? Ja miltä näyttää thaimaalainen merenneito? Mikseivät merimustalaiset koskaan sano kiitos? Millainen mies oli kreikkalainen laivapoika, josta kasvoi 1700-luvulla Ayutthayan pääministeri? Millaista on ladyboyn elämä? Miksei kalliista ravintoloista saa kunnon thairuokaa?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Opas vie Thaimaahan nojatuolimatkalle

Opas auttaa saamaan kaiken irti Thaimaan-matkasta ja etsimään tutusta maasta uusia kokemuksia. Moni haluaa lomaltaan enemmän kuin pelkän pakettimatkan hiekkarantoineen – inspiraatiota seikkailunhaluun löytyy oppaan sivuilta.

Kuinka parin viikon Phuketin-loman saa tuunattua elämysmatkaksi? Miltä tuntuu kaasutella skootterilla pitkin Pohjois-Thaimaan vuoria? Entä millaista on vaeltaa aidossa sademetsässä? Ja miksi taksimatka on tehokkain johdatus thaimaalaiseen kulttuuriin?

Kirjan tunnelmalliset kuvat palauttavat Aasian elämänmenon mieleen vielä pitkään matkan jälkeenkin. Valokuvat on ottanut Tuomas Harjumaaskola.

Antti Helin
Thaimaa parhaimmillaan
Mondo / Image Kustannus 2008
ISBN 978-952-5678-11-6

Kuva: Flickr/bigmick

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Isänpäivän lahjavinkit

Isänpäivän lahjavinkit – yllätä matkaileva isä sopivalla lahjalla

Thaimaalainen ruoka

Kaipaatko inspiraatiota kotikokkailuun? Tässä ovat kevään parhaat ruokakirjat

Tomi Tölli

Afrikka-seikkailut kansien väliin: Pikavuoro Afrikassa -tarinoista kirja!

Joulun kirjalahjavinkit

Kääri kirjalahja pukinkonttiin – joulun 2015 lukuvinkit matkailijalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja