Hyppää sisältöön

Suomalainen matkaopas ohjaa Thaimaahan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 17.07.2014
Thaimaa on suomalaisten keskuudessa suosituin kaukokohde. Suomalainen matkaopas -kirjasarja tarjoaa kotimaisia oppaita suosikkikohteisiin.

Suomalainen matkaopas: Phuket, Krabi & Phang Nga

Phuket ja Andamaanienmeren muut kohteet ovat aina olleet suomalaisten suosikkikohteita Thaimaassa. Suomalaisen matkaoppaan Phuket, Krabi & Phang Nga -matkaoppaassa esitellään seudun tärkeimmät kohteet Phuketista Koh Lantalle, Koh Phi Philtä Khao Lakiin ja Krabilta Phang Ngalle.

Kirjasta löytyy tietoa kaupungeista, rannoista, retkistä ja ravintoloista. Sadat valokuvat ja kymmenet paikan päällä tutkitut kartat tekevät opuksesta mainion reissuapulaisen. Matkaopas käsittelee myös muun muassa ravintolavalikoimaa, ostosmahdollisuuksia, rantoja ja sukellustoimijoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Markus Lehtipuu
Phuket, Krabi & Phang Nga
Suomalainen matkaopas 2012
ISBN 978-952-9715-55-8

Suomalainen matkaopas Phuket, Krabi ja Phang Nga

Suomalainen matkaopas: Koh Samui ja Siaminlahti

Pitkään reppureissaajien salaisena paratiisina tunnettu Koh Samui on viime vuosina kasvanut täysiveriseksi lomakeskukseksi. Nykyisin myös suomalaiset voivat matkata helposti Koh Samuille valmismatkoilla, ja muut Siaminlahden muut saaret tavoittaa helposti Samuilta käsin.

Suomalainen matkaopas Koh Samui ja Siaminlahti tarjoaa tietoa Samuin matkailumahdollisuuksista. Kuten sarjan muissakin osissa, tietoa kohteista on runsaasti ja se on esitetty selkeästi. Kuvat elävöittävät lähes 300-sivuista matkaopasta ja kartat auttavat löytämään perille.

Kirjasta löytyvät majoitusvinkit, ravintolat, ajanviete ja paljon yleistietoa Thaimaasta ja Siaminlahden alueesta. Mukana ovat Koh Samuin lisäksi muun muassa omatoimimatkaajien suosikkikohteista kuten Koh Tao ja Koh Phangan sekä suomalaisten suosimista Hua Hinistä ja Cha-Amista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Markus Lehtipuu
Koh Samui ja Siaminlahti
Suomalainen matkaopas 2008
ISBN 978-952-9715-36-7

Suomalainen matkaopas Koh Samui ja Hua Hin

Suomalainen matkaopas: Bangkok ja Keski-Thaimaa

Suomalaisen matkaoppaan opas Bangkokiin on kattava teos Thaimaan pääkaupungista ja sen lähialueista. Kirja opastaa tutustumismatkalle Bangkokin lukuisiin ravintoloihin, ostosmahdollisuuksiin ja kulttuurikohteisiin. Matkaopas esittelee Bangkokissa liikkumisen salat ja auttaa perille löytämisessä yli 30 kartan avulla.

Laajat nähtävyysesittelyt ja tyylikkäät kuvat viimeistelevät kokonaisuuden. Bangkokin lisäksi oppaassa on tietoa myös esimerkiksi rantakohteista kuten Pattayasta, Koh Sametista, Koh Changista ja Hua Hinistä sekä kulttuurikaupunki Ayutthayasta.

Markus Lehtipuu
Bangkok ja Keski-Thaimaa
Suomalainen matkaopas 2007
ISBN 978-952-9715-30-5

Suomalainen matkaopas Bangkok

Kuvat: Tourism Authority of Thailand, Suomalainen Matkaopas

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Isänpäivän lahjavinkit

Isänpäivän lahjavinkit – yllätä matkaileva isä sopivalla lahjalla

Thaimaalainen ruoka

Kaipaatko inspiraatiota kotikokkailuun? Tässä ovat kevään parhaat ruokakirjat

Tomi Tölli

Afrikka-seikkailut kansien väliin: Pikavuoro Afrikassa -tarinoista kirja!

Joulun kirjalahjavinkit

Kääri kirjalahja pukinkonttiin – joulun 2015 lukuvinkit matkailijalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja