Kylpyläloma Thaimaassa

Suomalainen matkaopas ohjaa Thaimaahan

Thaimaa on suomalaisten keskuudessa suosituin kaukokohde. Suomalainen matkaopas -kirjasarja tarjoaa kotimaisia oppaita suosikkikohteisiin.

Suomalainen matkaopas: Phuket, Krabi & Phang Nga

Phuket ja Andamaanienmeren muut kohteet ovat aina olleet suomalaisten suosikkikohteita Thaimaassa. Suomalaisen matkaoppaan Phuket, Krabi & Phang Nga -matkaoppaassa esitellään seudun tärkeimmät kohteet Phuketista Koh Lantalle, Koh Phi Philtä Khao Lakiin ja Krabilta Phang Ngalle.

Kirjasta löytyy tietoa kaupungeista, rannoista, retkistä ja ravintoloista. Sadat valokuvat ja kymmenet paikan päällä tutkitut kartat tekevät opuksesta mainion reissuapulaisen. Matkaopas käsittelee myös muun muassa ravintolavalikoimaa, ostosmahdollisuuksia, rantoja ja sukellustoimijoita.

Markus Lehtipuu
Phuket, Krabi & Phang Nga
Suomalainen matkaopas 2012
ISBN 978-952-9715-55-8

Suomalainen matkaopas Phuket, Krabi ja Phang Nga

Suomalainen matkaopas: Koh Samui ja Siaminlahti

Pitkään reppureissaajien salaisena paratiisina tunnettu Koh Samui on viime vuosina kasvanut täysiveriseksi lomakeskukseksi. Nykyisin myös suomalaiset voivat matkata helposti Koh Samuille valmismatkoilla, ja muut Siaminlahden muut saaret tavoittaa helposti Samuilta käsin.

Suomalainen matkaopas Koh Samui ja Siaminlahti tarjoaa tietoa Samuin matkailumahdollisuuksista. Kuten sarjan muissakin osissa, tietoa kohteista on runsaasti ja se on esitetty selkeästi. Kuvat elävöittävät lähes 300-sivuista matkaopasta ja kartat auttavat löytämään perille.

Kirjasta löytyvät majoitusvinkit, ravintolat, ajanviete ja paljon yleistietoa Thaimaasta ja Siaminlahden alueesta. Mukana ovat Koh Samuin lisäksi muun muassa omatoimimatkaajien suosikkikohteista kuten Koh Tao ja Koh Phangan sekä suomalaisten suosimista Hua Hinistä ja Cha-Amista.

Markus Lehtipuu
Koh Samui ja Siaminlahti
Suomalainen matkaopas 2008
ISBN 978-952-9715-36-7

Suomalainen matkaopas Koh Samui ja Hua Hin

Suomalainen matkaopas: Bangkok ja Keski-Thaimaa

Suomalaisen matkaoppaan opas Bangkokiin on kattava teos Thaimaan pääkaupungista ja sen lähialueista. Kirja opastaa tutustumismatkalle Bangkokin lukuisiin ravintoloihin, ostosmahdollisuuksiin ja kulttuurikohteisiin. Matkaopas esittelee Bangkokissa liikkumisen salat ja auttaa perille löytämisessä yli 30 kartan avulla.

Laajat nähtävyysesittelyt ja tyylikkäät kuvat viimeistelevät kokonaisuuden. Bangkokin lisäksi oppaassa on tietoa myös esimerkiksi rantakohteista kuten Pattayasta, Koh Sametista, Koh Changista ja Hua Hinistä sekä kulttuurikaupunki Ayutthayasta.

Markus Lehtipuu
Bangkok ja Keski-Thaimaa
Suomalainen matkaopas 2007
ISBN 978-952-9715-30-5

Suomalainen matkaopas Bangkok

Kuvat: Tourism Authority of Thailand, Suomalainen Matkaopas

Päivitetty: 17.7.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 4,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Ainakin Koh Samuilla ja Phuketissa on Suomalaisten omistamia ravintoloita. Ehkä myös Pattaya, Hua Hin akselilta voisi löytyä, mutta enemmän baari tyyppisiä.

Moi. Sellasta asia vaan että. Olen 3 vuoden Catering-Alaan opiskelija. Mulla alkaa Työssä-Oppiminen maaliskusssa, ja olisin innokas lähtemään thaimaanseen opiskeleman. Ei ole oikein tietoa missä päin thaimaassa on suomalaisia ravintoloita.?
Olisi mukava jos te voisitte antaa vinkkiä..?