Hyppää sisältöön

“Suomen päräyttävin kesäduuni” – kierrä Helsingin nähtävyydet, tienaa 3000 euroa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 21.03.2016
Helsinkiläinen hostelli tarjoaa harvinaisen hauskaa kesätyötä.

Haluatko kesähesalaiseksi?

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Eurohostel hakee kesätyöntekijää kokemaan kaupungin parhaat nähtävyydet ja elämykset kesäkuun ajaksi.

“Kesähesalaisen” tehtävänä on testata ja arvioida tuttu matkailutarjonta ja löytää uusia hostellin asiakkaita kiinnostavia kohteita. Kesähesalainen saa työstään 3 000 euron palkan sekä ilmaisen huoneen hostellissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hostelli varautuu tänä vuonna kiireiseen kesään palkkaamalla kesäturistin testaamaan kaupungin tarjonnan kotimaanmatkailijalle. Verkkosivuillaan hostelli kuvailee pestiä “Suomen päräyttävimmäksi kesäduuniksi”.

– Tarjoamme edullista ja pelkistettyä majoitusta erinomaisella sijainnilla. Meidän vieraillemme Helsingin nähtävyydet ja kokemukset on ykkösjuttu. Koemme olevamme ikään kuin portti Helsingin kokemiseen, siksi mottomme on “Koe koko Helsinki”. Nyt etsimme kesäksi hyvää tyyppiä kokemaan Helsingin läpikotaisin ja löytämään hyvässä lykyssä uusia kohteita asiakkaillemme, kertoo Eurohostelin toimitusjohtaja Kyösti Karjarinta.

Kesähesalainen on jatkoa hostellin aiemmalle MyHelsinki-projektille. Siinä ideana oli dokumentoida ulkomaalaisten turistien todellista Helsinki-kuvaa. Vieraille annettiin aamulla hostellin tarjoama kamera mukaan ja heitä pyydettiin ottamaan spontaanisti kuvia siitä mitä he näkevät ja kokevat.

Kertynyt tuhansien kuvien materiaali oli suurelta osin tuttua Helsinki-kuvastoa, mutta mukana oli myös yllätyksiä.

– MyHelsinki antoi mielenkiintoisen näkökulman siihen, miten ulkomaalaiset turistit näkevät Helsingin. Esimerkiksi lokit näyttivät kiinnostavan kansallisuudesta riippumatta kaikkia, sanoo Karjarinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hostellin mukaan olennaista on tuore kotimaanmatkailijan näkökulma Helsinkiin – siksi kesähesalaiseksi haetaan henkilöä, joka on kotoisin Uudenmaan ulkopuolelta.

Kiinnostuitko? Kuukauden mittaista kesäpestiä voi hakea hostellin verkkosivuilla 15. huhtikuuta saakka.

Lähde: Eurohostel
Kuva: Visit Helsinki / Sakke Somerma

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Juhannusvinkit Helsinkiin

Vietätkö juhannusta Helsingissä? Katso viisi menovinkkiä ihanaan kaupunkijuhannukseen

Rantapallo Pingissä

Rantapallo esittelee menestynyttä blogikampanjaa sisällöntuotannon supertähdille

Pääsiäinen Helsingissä

Vietä pääsiäinen Helsingissä – katso parhaat menovinkit ja tapahtumat

Senaatintori, Helsinki

Vietätkö uudenvuoden Helsingissä? Ilmaiset jättibileet ja muut menovinkit

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja