Hyppää sisältöön

Rantapallo esittelee menestynyttä blogikampanjaa sisällöntuotannon supertähdille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 27.04.2017
Helsingissä järjestettävä Ping Helsinki -sisällöntuotantofestivaali kokoaa yhteen Suomen sisällöntuotannon tekijät. Rantapallo on mukana tapahtumassa.

Onnistunut blogikampanja esittelyssä

Rantapallo esittelee Ping Helsinki -tapahtumassa onnistuneen Thaimaan parhaat -kampanjan suomalaisille sisällöntuottajille ja vaikuttajamarkkinoijille. Suomen suurin vaikuttajamarkkinointitapahtuma järjestetään Helsingissä perjantaina 28. huhtikuuta 2017. Rantapallon asiakkuusjohtaja Milla Himberg kertoo tapahtumassa esimerkin niin asiakkaan, lukijan kuin bloggaajankin näkökulmasta onnistuneesta yhteistyökampanjasta.

– Thaimaan parhaat -kampanja yhdisti haaveilun, suunnittelun ja konkreettiset matkavaraukset. Kyseessä oli Thaimaan matkailutoimistolle ja Thai Airwaysille toteutettu kampanja, jossa sisällöntuotantoon otettiin Rantapallon oman sisältötiimin lisäksi 11 bloggaajaa, kertoo Milla Himberg.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
RantapalloRantapalloRantapallo Pingissä
Rantapallo järjestää Pingissä kuvakilpailun, jossa lomatunnelmakuvan jakamalla voi voittaa matkalahjakortin.

Tammi–helmikuussa 2016 järjestetty kampanja on Himbergin mukaan onnistunut esimerkki blogimarkkinoinnista, jossa bloggaajat pääsevät kirjoittamaan aiheista, jotka kiinnostavat heitä aidosti.

– Ideat postauksiin tulivat bloggaajilta itseltään, eli jokainen sai toteuttaa yhteistyön omalla tyylillään. Asiakas sai 11 uniikkia ja persoonallista tarinaa, jotka perustuivat bloggaajien omiin kokemuksiin ja haaveisiin eli olivat luotettavia. Aina kun ihminen kertoo ihmiselle, on se konkreettista ja herättää luottamusta, Himberg sanoo.

Rantapallo nosti bloggaajien kirjoitukset osaksi teemasivua, mitä kautta postaukset saivat runsaasti näkyvyyttä. Laadukkaat kirjoitukset toivat monipuolisia näkökulmia Thaimaan vetovoimaan.

RantapalloRantapallo Pingissä
Rantapallon sisältöpäällikkö Piia Rantio festivaalitunnelmissa.

Teksti: Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Juhannusvinkit Helsinkiin

Vietätkö juhannusta Helsingissä? Katso viisi menovinkkiä ihanaan kaupunkijuhannukseen

Pääsiäinen Helsingissä

Vietä pääsiäinen Helsingissä – katso parhaat menovinkit ja tapahtumat

Senaatintori, Helsinki

Vietätkö uudenvuoden Helsingissä? Ilmaiset jättibileet ja muut menovinkit

Linnanmäen vuoristorata Helsingissä

Syysloma Helsingissä – katso pääkaupungin menovinkit koko perheelle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja