Hyppää sisältöön

Ryanair yllättää uudella kokeilulla – tätä palvelua et todellakaan odottaisi halpalentoyhtiöltä

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 14.01.2015
Ryanair aikoo kokeilla maksuttomia elokuvia ja tv-sarjoja lennoilla.

Ryanairilta uusi idea – ilmaiseksi

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair aikoo suorittaa kesäkuukausina kokeilun, jossa matkustajille tarjotaan lennolla ilmaisia elokuvia ja tv-sarjoja matkapuhelinten ja tablettien kautta. Asiasta kertoo uutissivusto The Telegraph.

On demand -viihde tulee yhtiön teknologiapäällikkö John Hurleyn mukaan kokeiluun tietyillä Dublinista lähtevillä reiteillä, jotka kestävät yli kaksi tai kolme tuntia. Kokeilun onnistuessa yhtiö suunnittelee ottavansa maksuttomat viihdepalvelut käyttöön kaikkiin koneisiin vuoden 2016 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maksuttomat viihdepalvelut mahdollistaisi yhtiön mukaan mainonta: matkustajat pääsevät käsiksi elokuviin ja tv-sarjoihin katsottuaan muutaman mainoksen.

Lennoilla tarjottavat viihdepalvelut eivät kuitenkaan tarjoa matkustajille langatonta verkkoyhteyttä, joka on käytössä esimerkiksi norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin lennoilla.

Lukuisista lisämaksuistaan ja kärkevistä kommenteistaan parjattu Ryanair on parin viime vuoden aikana pyrkinyt kohentamaan imagoaan. Halpayhtiö on muun muassa keventänyt sääntöjään ja kertonut panostavansa lapsiperheisiin.

Lähde: The Telegraph
Kuva: Ryanair

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Dubrovnik, Kroatia

Ryanair aloittaa lennot Helsingistä kahteen uuteen kohteeseen

Ryanair

Näin Ryanairin hinnoittelu toimii: halvimmat tarjoukset ovat totta, mutta lisämaksut voivat nostaa hinnan 10-kertaiseksi

Suorat lennot Gironaan

Joko tunnet nämä viisi kohdetta, joihin pääsee Suomesta edullisesti? Ryanairin lennot vievät pienemmille kentille

Ryanairin lentokone ilmassa

Maskisuositus päättyy myös Ryanairin lennoilla – taustalla EU-tason suositus

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja