Kuva:
Halpalentoyhtiö Ryanair

Ryanair yllättää uudella kokeilulla – tätä palvelua et todellakaan odottaisi halpalentoyhtiöltä

Ryanair aikoo kokeilla maksuttomia elokuvia ja tv-sarjoja lennoilla.

Ryanairilta uusi idea – ilmaiseksi

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair aikoo suorittaa kesäkuukausina kokeilun, jossa matkustajille tarjotaan lennolla ilmaisia elokuvia ja tv-sarjoja matkapuhelinten ja tablettien kautta. Asiasta kertoo uutissivusto The Telegraph.

On demand -viihde tulee yhtiön teknologiapäällikkö John Hurleyn mukaan kokeiluun tietyillä Dublinista lähtevillä reiteillä, jotka kestävät yli kaksi tai kolme tuntia. Kokeilun onnistuessa yhtiö suunnittelee ottavansa maksuttomat viihdepalvelut käyttöön kaikkiin koneisiin vuoden 2016 aikana.

Maksuttomat viihdepalvelut mahdollistaisi yhtiön mukaan mainonta: matkustajat pääsevät käsiksi elokuviin ja tv-sarjoihin katsottuaan muutaman mainoksen.

Lennoilla tarjottavat viihdepalvelut eivät kuitenkaan tarjoa matkustajille langatonta verkkoyhteyttä, joka on käytössä esimerkiksi norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin lennoilla.

Lukuisista lisämaksuistaan ja kärkevistä kommenteistaan parjattu Ryanair on parin viime vuoden aikana pyrkinyt kohentamaan imagoaan. Halpayhtiö on muun muassa keventänyt sääntöjään ja kertonut panostavansa lapsiperheisiin.

Lähde: The Telegraph
Kuva: Ryanair

Päivitetty: 14.1.2015

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 4,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia