Hyppää sisältöön

Ryanairin lennoille helpottava muutos – pian saat ottaa kaksi käsimatkatavaraa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 29.11.2013
Ryanair tekee sääntöihinsä matkustajaystävällisiä muutoksia.

Uudet säännöt voimaan Ryanairilla

Tiukista säännöistään ja kovista lisämaksuistaan tunnettu irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair aikoo tehdä muutamia matkailijoita hyödyttäviä muutoksia.

Monille matkailijoille hankala yhden käsimatkatavaran sääntö keventyy sunnuntaista lähtien, jolloin matkalaukun lisäksi koneeseen voi ottaa myös pienen käsilaukun. Aiemmin kaikkien kädessä kulkeneiden tavaroiden on pitänyt mahtua yhteen ja samaan laukkuun – tax free -ostokset mukaan lukien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ryanair aikoo myös ottaa käyttöön niin kutsutut hiljaiset lennot, joiden ainoat kuulutukset koskevat turvallisuusohjeita. Hiljaisiksi lennoiksi luokitellaan ennen aamukahdeksaa tai iltayhdeksän jälkeen operoitavat lennot.

Matkustajat voivat nyt tehdä 24 tunnin ajan korjauksia esimerkiksi lentoreittiin ja matkustajien nimiin. Yhtiö laskee myös lentokentällä tarkistuskortin tulostamisen maksua niille matkustajille, jotka ovat tehneet check-inin lennolle verkossa. Lisälaukkujen ruumaan laittaminen lentoasemalla muuttuu niin ikään edullisemmaksi.

Tänä syksynä yhtiö on muun muassa asettanut verkkosivuilleen palautelomakkeen asiakkaita varten ja liittynyt vihdoin Twitteriin.

Lähde: Ryanair
Kuva: Flickr / curimedia

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Dubrovnik, Kroatia

Ryanair aloittaa lennot Helsingistä kahteen uuteen kohteeseen

Ryanair

Näin Ryanairin hinnoittelu toimii: halvimmat tarjoukset ovat totta, mutta lisämaksut voivat nostaa hinnan 10-kertaiseksi

Suorat lennot Gironaan

Joko tunnet nämä viisi kohdetta, joihin pääsee Suomesta edullisesti? Ryanairin lennot vievät pienemmille kentille

Ryanairin lentokone ilmassa

Maskisuositus päättyy myös Ryanairin lennoilla – taustalla EU-tason suositus

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja