Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Löydä uusi matkakohde Matkamessuilta: uudet eksoottiset ulkomaankohteet esittäytyvät

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Onko matkailun bucket list mennyt viime vuosina uusiksi tai jopa unohtunut? Matkamessut tuovat tammikuiseen Helsinkiin matkakohteita ympäri maailman. Keräsimme vinkkejä eksoottisista ulkomaankohteista, jotka löydät Matkamessuilta.
Teksti: Ilmoitus
Päivitetty: 17.01.2023
facebook   whatsapp

MAINOS: MATKAMESSUT

Oletko jo kuullut São Tomésta ja Príncipestä?

Matkamessujen ulkomaan kohteiden alueella esittäytyy lähes 70 maata. Ensimmäistä kertaa Matkamessuille saapuvat myös pienen saarivaltio São Tomé & Príncipen edustajat Länsi-Afrikan rannikolta. Tulivuoriperäinen saarivaltio sijaitsee päiväntasaajan korkeudella ja on luontomatkaajan paratiisi.

São Tomé ja Príncipe
São Tomé ja Príncipe tarjoaa upeita palmumaisemia. Ajomatka tällä rantatiellä jää mieleen.

Portugali on säilynyt maan virallisena kielenä aina 1400-luvulta saakka, jolloin portugalilaiset asuttivat saaret. Ihmiset saarella ovat afrikkalaista ja portugalilaista alkuperää.

Toinen ensikertalainen Matkamessuilla tulee niin ikään Afrikan mantereelta. Algeria haluaa avata maata nyt matkailijoille ja tarjoaa kulttuurin janoisille valtavasti nähtävää. Jos haluaa nähdä hyvin säilyneitä roomalaisten aikaisia raunioita, on Algerian pohjoisrannikolla mitä esitellä.

Tipasa, Algeria
Tipasan kaupungin arkeologinen alue kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Keidaskaupunkien ja esihistoriallisten karavaanireittien varrelta löytyy paljon kalliomaalauksia ja kaiverruksia. Algeria on valtavan kokoinen maa, jolla on toistatuhatta kilometriä rantaviivaa. Noin tunnin ajomatkan päässä Algerista länteen sijaitsee tunnettu Tipasa.

Sunny Village -alue ja risteilymaailma

Trooppisen auringon alueiden ja risteilymaailman näytteilleasettajat ja varustamot löytyvät matkamessuilta hallista 7. Alueella saa tietoa kansainvälisisistä risteilymatkoista Välimeren alueelta Karibialle ja Kaukoitään saakka.

Alueelta löytyy myös We Love Cruises -lava, jonka ohjelma koostuu eri risteilyreittien sisällöistä, nähtävyyksistä ja eksoottisista kohteiden esityksistä.

Afrikan lämpöä ja rytmejä Matkamessuille tuovat osastoillaan Uganda, Tansania ja Namibia sekä monet safarimatkoja järjestävät toimistot. Kaukoidän estetiikkaa paikalle tuovat näyttävillä osastoillaan Japani, Malesia, Thaimaa ja Malediivit.

Lukuisat maat, kuten Intia ja Zimbabwe, ovat esillä myös ystävyysseurojen tai matkatoimistojen kautta.

Matkamessut Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 20.–22.1.2023 kello 10–18.

>> Lue lisää Matkamessujen näytteilleasettajista ja ohjelmatarjonnasta!

Teksti: Matkamessut
Kuvat: Shutterstock

MAINOS: MATKAMESSUT

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.