Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Matkamessuja ei järjestetä vuonna 2021 – seuraavat messut tuttuna ajankohtana ensi vuoden alussa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Vuoden 2021 Matkamessut siirrettiin alun perin tammikuulta toukokuulle, mutta nyt messut on päätetty järjestää vasta tammikuussa 2022.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 12.03.2021
facebook   whatsapp

Seuraavat Matkamessut vuonna 2022

Vuoden 2021 Matkamessut on päätetty siirtää vuodelle 2022. Messukeskus teki päätöksen messujen siirtämisestä yhdessä Suomen Matkailualan liitto ry SMALin ja messujen muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma siirrettiin ensin tämän vuoden tammikuulta toukokuulle, mutta messujen järjestäminen ei ole mahdollista vielä toukokuussakaan yhä jatkuvan koronaviruspandemian aiheuttaman epävarmuuden ja kiristyvien rajoitusten vuoksi.

Seuraavan kerran Matkamessut järjestetään 19.–23.1.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Messujen partnerimaa on Kreikka.

– Matkailuala näkee Matkamessut porttina koko toimialan uuteen nousuun, ja varmasti myös matkustava yleisö odottaa seuraavaa tapahtumaa kiihkeästi. On harmiteltavaa mutta silti ymmärrettävää, ettei fyysisiä messuja nykyrajoitusten puitteissa pystytä järjestämään. Toimialan ahdingosta huolimatta näen tulevassa kesässä paljon mahdollisuuksia. Kiinnostus kotimaanmatkailuun kasvanee entisestään, ja uskomme turvallisen matkustamisen myös moniin ulkomaisiin kohteiseen olevan mahdollista, sanoo SMALin toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti.

Matkailualan ammattilaisille suunnattu Matka Workshop Day Digital -tapahtuma pidetään virtuaalisesti 20.5.2021.

Lähde: Matkamessut
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.