Hyppää sisältöön

Hyvä ruoka, parempi Matka! Poimi vinkit matkamessujen parhaisiin herkkuihin

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 19.01.2019
Nälkäisenä on kurja olla matkalla, ja siksi matkakohteen valinnassa yhä tärkeämpää on, että matkalla ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Matkamessujen Tasty Travel –alue tarjoaa oivan mahdollisuuden maistaa tulevan matkakohteen ruokakulttuuria jo etukäteen!

ILMOITUS

Kaikki maailman ruoka yhdessä paikassa

Yhä useampi suunnittelee matkansa kohteiden ruokatarjonnan perusteella. Ruokamatkailusta kiinnostuneille matkailijoille löytyy Helsingissä 18.–20. tammikuuta 2019 järjestettäviltä Matkamessuilta maailman maut ja matkakohteet kätevästi samasta paikasta, kun Tasty Travel –alueella pääsee tutustumaan eri ruokakulttuureihin ympäri maailman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tasty Travel -alueella on mukana kotimaisia ja ulkomaisia ruokatoimijoita, jotka takaavat, ettei messuilla jää nälkä. Tarjolla on muun muassa italialaisia herkkuja ja lörtsyjä Savosta sekä monia muita tuttuja ja tuntemattomia maailman makuja. Olut- ja viinimaahantuojat sekä kotimaiset panimot tutustuttavat kohdemaiden viinikulttuureihin. Juomia pääsee maistamaan ostamalla alueelta maistelulipukkeita ja vuokraamalla lasin.

Matkailu avartaa, ja Tasty Travel -alueella pääsee myös oppimaan cocktailien tekoa Suomen Baarimestareiden kanssa. Suomen metsät taipuvat matkustamisen lisäksi myös drinkkiainesten keräämiseen, kun metsien villiyrtit taipuvat mocktailbaariin maistiaisiksi. Lisäksi luvassa on jännittävää kisaohjelmaa Ranskasta, kun baarimestarit tuovat paikalle Calvados Nouvelle International Trophies -cocktailkilpailun Suomen finaalin, missä maan parhaat baariammattilaiset kisaavat calvados-cocktailin kuninkuudesta.

MessukeskusMessukeskus
Messukeskuksen ruokavalikoima on hyvin kattava – messuhalliin kannattaakin saapua nälkäisenä.

Ruokamatkailijan ohjelma Matkamessuilla

Perjantai 18.1.
Peruvian gastronomy: a window into the country’s biodiversity We Love Cruises -lavalla kello 17–17.30

Sunnuntai 20.1.
Calvados Nouvelle International Trophies -cocktailkilpailun Suomen opiskelijasarjan finaali Inspiration Stagella kello 13–13.30.

Italialaisen keittiön alku Norwegian Stagella kello 14–14.30. Italialaisesta keittiöstä puhutaan paljon, mutta tunnetaanko sitä oikeastaan muualla kuin Italiassa?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Calvados Nouvelle International Trophies -cocktailkilpailun Suomen ammattilaisten finaali Inspiration Stagella kello 15–15.30.

Calvados Nouvelle International Trophies -cocktailkilpailun Suomen finaalin palkintojenjako Inspiration Stagella kello 17–17.30.

>> Katso koko messujen ohjelma matkamessujen sivuilla!

Lähde ja kuvat: Messukeskus

ILMOITUS

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkamessut 2024 Mainos

Vuoden 2024 Matkamessut pidetään tänä viikonloppuna

Kreikkalainen keittiö ja kokki tarjoamassa täyttä ruokalautasta kameraan päin

Ruoka on suomalaisille syy matkustaa – Matkamessuilla herkutellaan erityisesti espanjalaisella ruoalla

Matkamessutarjoukset 2024

Löydä vuoden paras matkatarjous! Katso matkamessuviikon tarjoukset

São Tomé ja Príncipe

Löydä uusi matkakohde Matkamessuilta: uudet eksoottiset ulkomaankohteet esittäytyvät

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja